Thursday, May 26, 2011

KAMI BELIA JUGA!!!

Posted by cinda at 11:42 PM
Reactions: 
7 comments



YA..kami masih muda belia..hehehehe
sempena hari SEJUTA BELIA yang happening kat Putrajaya nih
meh reramai mendakkan Putrajaya ..
ape korang nak suma mak nenek ade..
rangkaian jualan segala barangan yang belia jalankan suma ade..
nak fun fair pon ade...nak gempak lagi JOM HEBOH pon ade...
cakap cakap nak ape...nak abiskan duit...ha sinilah tempatnya mmg GEMPAK!!
upkan perbelanjaan/duit poket anda...sebab harga pon gempak!!





shuffle...beszzzz

dan segala kenderaan ATM yang gabak-gabak..suma ade..









kat bawah ni plak...gambo kami masa RUN FOR FUN anjuran AIR ASIA dan Sepang International Circuit
ade brani...
sebab kami masih muda belia
kami dipanggil untuk lari suka ria kat atas litar sepang...
huh tak sangka kami mampu habiskan larian sepanjang 5.54km
korang bayangkan litar yang diorang race..kitaorg selamba larikk...

muka happy n teruja sbb masih x tahu jauhnya larian tuh..


dan teruja sebab dapat masuk free


garisan permulaan..



Tuesday, May 17, 2011

Posted by cinda at 8:34 PM
Reactions: 
8 comments
ASSALAMUALAIKUMM.....
FUH!!! lama gilers xde entry baru..giler babas nak naikkan mood berblog..
dengan malas nak cucuk kabel..nak tranfer gambo hee suma malas..
menjak2 asik makan pil nih..mood serba x kena..
yang aktif menjak2 nih cuma makan jerkk...naek penat hubby layan makan
sudahnya dengan dia2 naik berat hahhaaa...padan muke..
firstly nak citer ringkas pasal i flight ari tuh..
sebenonya xde la jauh..
nuhaa...utara jaaa...
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


flight ke Alor Setar
tujuan: hehehe...nak berurut jerkk...
fuh jauh giler nak g berurut



jumpa budak ultraman nih..

dan si comel Muhd Imtiyaz
siap tranning mengasuh baby lagi...heheheh...amek berkat

sempat lagi jenjalan hujung mesia..panas giler weh
respect kat orang perlis..stedy jerk...aku dah mcm cacing dalam gua..

ok next entry lak...citer penangan ubat hormon yang aku amek..
asik mentekedarah jer...
tapi nasib la bila timbang berat mantain jerk...
jangan jelesss...

suami i yang baik hati telah memenuhi tembolok isteri dengan jayanya
nak jalan ikea ...dia bawak..
nak jalan bukit bintang ...dia bawak

kat the curve..bumbu desa...besa2 jerk..
memula nak makan kat Marce tp beratur panjang..next time



tempe feberet....besala org jawa...

eh pas makan kat Bumbu terus plak masuk Chocolate
melantak ais cream...sedapppppp...
'
'
'
'
'
'
'
'
'
dan for the next day...perut meronta2 nak makan western..
ok p dekat jerk...kat area seri kembangan
'
'
'
'
'
'



jus mabeles...pekat giler...murah je..rm2.80

x puas ati sbb sejuk..

muka puas ati dapat makan suma...

muah..muah luv u la....
nanti kita survey makan kat lain ek...

nota kaki: wei korang aku dah survey sekinchan ikan bakar...diorg kate servis hampeh
pastu mahal giler...pari bakar leh cecah rm 29.00 (logik ke?)...korang wit telebey leh teruskan hajat...rasanya aku p gak kot memenuhi hajat pak metua...

Thursday, May 5, 2011

Gegar 1000 Blog : May 2011

Posted by cinda at 9:00 PM
Reactions: 
2 comments

hokeh..panas! panas lagi....jom join reramai...

Tuesday, May 3, 2011

happy birthday TOKMAK

Posted by cinda at 12:51 AM
Reactions: 
4 comments
sebelum terbang hari tu saye sempat balik kampung
sebab nak meraikan hari ulangtahun kelahiran TOKMAK saye yang ke 76
memang every year kitaorg celebrate...tp tahun ni makan makan kat luar jerk..
malas nak kecahkan rumah..





Kek SR tajaan by cinda n pakcu

happy birthday my beloved TOKMAK
semoga sentiasa sehat..n ceria disamping anak cucu


happynyerr dia dapat CD Maher Zain
"ha cd ni la atuk suka tuh..tp tengok mahal sgt..x beli ler"
jadik cucu kesayangan dia hadiahkan special...faveret song tokmak .."thank you Allah"

n buku HAJAT

wit all the cucus

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea