Sunday, April 29, 2012

B.e.r.s.i.h

Posted by cinda at 7:05 PM
Reactions: 
0 comments



Salam ahad... Terdetik nak meluah tentang perhimpunan yg memalukan Malaysia ni.. Baca paper tadi..rasa sayu hati terasa mcm duduk kat negara bergolak pulak.. Disaat org lain duk penuhkan masa cuti dengan keluarga..dengan benda berfaedah.. Mereka mereka yg bOdoh ni..sanggup membuang masa,tenaga memburukkan bangsa..agama Dan negara Dengan cara hina...diorg x Ikut pun cara Nabi Muhammad s.a.w memperjuangkan Islam dulu.. Apa sebenarnya yg mereka dapat...baik lah p selalu buat sembayang hajat..sbb kalau betul la Kerajaan ni jahat dah lama dah Allah permudahkan pembangkang ni dapat Malaysia.. Dahla yg Islam ni bersekutu dengan kafir..apa la nak jadi.. Takut sebenarnya kalau Islam sesapa Islam sendiri dah x bersatu..semua bende nak Ikut nafsu..

Thursday, April 26, 2012

Crazy APRIL!!!

Posted by cinda at 8:56 PM
Reactions: 
1 comments
Hactic april...
rasa x sabar sungguh nak kuar dari bulan april...
dari awal bulan sampai nak ke hujung hujung nih..mmg banyak sugguh tenaga aku kuar...
Alhamdulillah semalam hadap buat tart org tempah..nak kul 1 gak la nak mengabiskan..
ari ni pulak (Jumaat) opis plan nak wat hi-tea..
petang ni pulak my mum in law datang..sebab nak attand sedara nikah kat mesejid..x tau mesjid yg mana
sabtu diorg langsung pulak nasib baik kat dewan depan umah jer..














Alhamdulillah ...siap jugak..

 100 biji jer..

 poster untuk hi-tea dah naik semalam..

 ni buat masa sambutan birthday polkadot..beli bekas tart baru yg paling kecik..
teruja nak buat yang chomell2..nih

 comel kan.kan...bajet ngap terus masuk molot... 



 ni prepare tuk post party..kerlasss...siap ada post party gitewww...
depa wat kat opis jer topping tuh...

ade org berkenan ngan i punya hasil tangan...hikhik


hahahahahaha....siannnns sunggguhhhh blackie..xde saper nak layan....akhinya membongkang jer kerje dia...

MAKE OVER By IKEA

Posted by cinda at 6:35 PM
Reactions: 
2 comments
hehehehe...hahahaha
baru balik Ikea..ngelat jap
pergi Ikea sebab nak beli hadiah for birthday boy n girl kat opis..
jadik sempat sauk 3 4 item untuk make over my bedroom sempena nak raya nanti...
hahahah...pencarian barang raya dah bermula uollsssss!!!!



Ikea New Catalog 2012


katil idaman...insyallah my new one ..


curtain n frame untuk master bedroom : summer time..

bila saya dah make over nanti ...saya share ekk...



Wednesday, April 25, 2012

HAPPY DAY !!! Polkadot Party 2012

Posted by cinda at 6:19 PM
Reactions: 
2 comments
Alhamdulillah DONE!!!
Projek POLKADOT PARTY 2012 telah direalisasikan...aminn
hasil idea Puan Rusmina..n team yg kerja keras ..Yes!! sampai juling bijik mata..hahaha...melayan dot.dot
tapi alhamdulillah hasil yg memuaskan...walau pun ada lah sikit sikit cacat celanya adat la kan...


meh layan gambo kami yang gedikss...

k.a.m.i sebagai tuan rumah...harus lah dot.dot kannn








kek  harus ikut tema

hadiah untuk birthday boy n girl..
suwettt kan...





 hahha...tumpang lalu...n tumpang sambut.
my birthday on 2nd may


Pn Ros...birthday girl..n project manager..

 Pn K...assistant manager....




ida (pink girl) as a designer...






hahaha...abis majlis...kena pk pulak ape tema untuk tahun depan...

Monday, April 16, 2012

Outing 2012

Posted by cinda at 11:56 PM
Reactions: 
1 comments

Venue : Taman Cabaran Presint 20 
Photographer: Naz Emzan

 













Meh singgah...

Posted by cinda at 7:20 PM
Reactions: 
2 comments
Meh singgah ..
Ana Ikan Bakar Petai,Bangi





Ikan bakar petai 
Ikut tekak aku sedap la..
baru test dua jenis dulu..


Butter prawn pun sodap..lomak berkrim

Juga boleh cuba..
Monrods di Seksyen 13, Shah Alam



Unique nasi ayam...katanyerr..


layan kopi n teh ais...

* tuan rumah dalam mood ting tong..tapi nak jugak entry baru...* ______*



Midvalley

Posted by cinda at 5:53 PM
Reactions: 
0 comments
Salam Jumaat..
sekelip mata berjumpa balik dengan penghulu segala hari...
aktiviti masih penuh insyalllah sampai akhir april ni..
esok nak p rumah pokde kat shah alam..
ahad nak ke Cyberjaya ada Karnival Dasar for MOF
Isnin nak p jemput adik kat airport..

Rabu lepas public holiday my bos dok ajak kuar..
misinyer nak survey barang untuk orang bersara
sampai Midvalley terus carik makan dulu..lapoo


makan di sini...heaven sangatt




 kuar ngan orang bujang terasa macam i bujang pulok..kihkih.






 butter prawn rasa dia unik..puas dok kaji ngan cik masyi..

 ikan stim ni pon sodapp..cuma kalau dia letak lemon lagi best kot
limau kasturi buat kuah pahit ler...

 nyum nyum..besau besau udangnyerr...

.
abis makan..sopin sopin skit..survey hadiah..petang sikit terus gerak Alamanda dengan misi nak main bowling...
sampai orang penuh..buh nama tunggu q terus lepak Old Town jap..



kul 8 baru gerak balik..diorang singgah umah jap main main ngan Blackie
pastu bawak diorg makan kat bawah umah aku...
esoknya longlai nak p opis...
 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea