Monday, November 26, 2012

away...

Posted by cinda at 6:31 PM
Reactions: 
1 comments




Thursday, November 22, 2012

AliCafe@Taipan USJ

Posted by cinda at 11:35 PM
Reactions: 
1 comments



salam Jumaat...haishhh..kejap dah jumaat...dah nak jumpa cuti balik..
masa berlalu pantas tup tup dah nak akhir tahun..eh.dah nak anniversary balik...
actually pergi Alicafe ni masa cuti celambelum(ayat org muo ek)...susah nak dating ngan en laling nih..bila dapat cuti dua dua..tak kira kena dating gak...

Alkisah sebelum melantak kat AliC nih kami dok beraund Midvalley dulu..kononnya nak lepas gian makan asam laksa kat foodcourt..pegi pegi tgh renovation lak..nak tengok wayang cam xde citer besh pun..pusing punya pusing singgah carefour jap..wah rasa kagum masuk care4 Mvalley nih sebab konsep yg berbeza dari yg lain




Carefour Midvalley
nampak kerlasss sebab lain dr yg lain




tengok gambo orang tak ikhlas ambik..huhh kabur..
aku amek gambo kt bawah tu clear jerr..



suasana yang selesa luas n menarik

set ni sebenarnya for 4 person dengan harga rm65.00 rasanya
memang berbaloi

nilah siakap tomyam yg aku nak rasa sangat..sanggup order utk 4 person sebab kalau order ikan jer dah harga rm39.90 baik ambik set..hahaha leh tapau




pegi time perut betul2 lapar..baru sedapp

sejag ais lemon tea...dah abiskan separuh jer...


* Duk lalu nak g tandas..nampak kat wall penuh gambar Hamis Jalikha..nak ambik gamba segan pulak
ni pun teruja pergi sebab dia dok peromote ler...

sekian ditaja oleh Power Root...

Alamat: 
Jalan USJ 10/1, Taipan Business Centre
47620 Subang Jaya, selangor
TEL: 03-80119142

Monday, November 19, 2012

Nasi Arab Al-Yamani, Senawang

Posted by cinda at 5:36 PM
Reactions: 
4 comments
Salam Selasa...
Just want to share a new arabic restaurant..pak mertua kalau bab nasi arab laju jer nak try
dekat ngan rumah jer..baru first day operasi..jadi pada mereka yang berdekatan dengan Taman Bandar Senawang jom la ngetes...rasa leh tahan la...kang kata sedap sangat...org lain kata tak sedap   ye dakk!!


 pilihan aku n hub...kambingggg...kongsi sebab portion besauu


 harus cuba bende baru...teh pudina...nyamannn

haa amek ko..sedulang tu portion tuk 3 person..tapi leh makan sampai lima org....



Tuesday, November 13, 2012

hIJaBiStA LoOKs

Posted by cinda at 9:27 PM
Reactions: 
6 comments

the making of....











 A.D.O.R.E



looking for dis budak model??
ok...pm me...haha

Thursday, November 8, 2012

tengok betul betul hantu tu....

Posted by cinda at 5:20 PM
Reactions: 
3 comments
cerita ni masuk Kosmo online...

Jururawat Rakam Imej Hantu Di Hospital




Jururawat Rakam Imej Hantu Di Hospital | Susah untuk diyakini kebenarannya. Sehingga kini masih tiada sesiapa mengesahkan gambar berkenaan. Sebabnya gambar berkenaan nampak sedikit pelik dan kedudukan ‘imej’ yang dikatakan hantu itu seolah-olah tidak logik. Namun itu hakikatnya sebagaimana yang diceritakan oleh seorang jururawat sebuah hospital swasta.


Menurut laporan Kosmo Online, seorang jururawat terkejut setelah dia merakam imej lembaga wanita di hadapan lif sebuah hospital swasta 25 Oktober lalu. Jururawat berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Hailie, 26, berkata, imej misteri itu dirakam pada pukul 7.20 malam Jumaat lalu menggunakan telefon bimbitnya ketika sedang menunggu lif untuk menghantar pesakit yang baru lepas menjalani pembedahan

Menurutnya, sementara menunggu ketibaan lif, dia mengambil gambar kerja-kerja penyelenggaraan lif yang sedang dilakukan di situ. Pada mulanya, dua tidak mengesyaki sesuatu yang luar biasa pada gambar ini kerana ia sedikit kabur sehingga menyebabkan dia terpaksa mengambil tiga keping gambar. Barulah imej berkenaan kelihatan.



cuba tengok gambar bawah ni pulak...




huhhh




serammmm













sengal tak??

tapi citer atas tu...kalau ko guna handphone samsung suma bende ko leh edit
jadik berenti la nak kelentong....

Wednesday, November 7, 2012

Sophie Paris

Posted by cinda at 11:04 PM
Reactions: 
2 comments

kalau ingin mengetahui lebih lanjut boleh layari terus Sophieparis.com.my

dengan hanya bermodal serendah RM15.00 seumur hidup
dengan rasminya tuan kedaung telah menjadi ahli keluarga Sophieparis...



berkenaan tajuk entry ni...saya dengan sahnya telah menyertai syarikat yang semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia iaitu Sophie Paris London yang baru saja launch di Malaysia awal januari lalu

dengan konsep perniagaannya


Maka tarikan utamanya adalah kaum hawa..sambil shopping sambil menambah pendapatan..seronok kan?






 pejabat utama (HQ) terletak di Petaling Jaya bersebelahan Amcorp Mall
Catalog akan keluar setiap 45 hari bekerja



 bila dah tengok ngan mata kepala sendiri baru puas hati sebab material setiap baju sangat cantik

 banyak pilihan..rambang mata jadinya


 Ada kaunter tester leh feeling feeling cinderella tau...


 berbagai pilihan barangan..sesuai untuk dibuat hantaran bertunang atau perkahwinan juga sebagai gift

 My leader...walaupun lelaki tu yang istimewanya
see banyak ahli baru perlu didaftarkan..cepat cepat!!
gelombangnya akan bermula....

 Duta Sophieparis...Fafau

 ruang yang luas dan exclusive sekali


 memilih tema warna yang dekat dihati wanita..auwwwww


 time to make a payment

 ambik no giliran dulu ya..sampai nombor anda naik

* Model *


 Kami dah...anda bila lagi????
sila email atau tinggalkan komen kalau berminat tau...


Tak rugi pun kalau jadi ahli RM15.00 seumur hidup dan anda bebas menbeli belah dengan diskaun 20% sebagai ahli....
Cawangan Sophieparis di luar negara




 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea