Thursday, April 25, 2013

Hari Pertama di Lexis PD

Posted by cinda at 11:06 PM
Reactions: 
1 comments

Actually habis kursus di Port Dickson untuk tajuk Pengurusan Stress skip weekend balik muar sebab cousin kawin naik isnin terus follow boss ke Bengkel ISO juga di Port Dickson cuma hahahaha...dapat enjoy 3 hari di Lexis dan Grand Lexis...wootwoot!!!..bukan buat aper pun cuma lebih faham tentang ISO dengan lebih dekat khennn...tq bossss...

ai memang rekomen lah kat korang hotel nih..walau pun quick expensive lah rate dia tapi bilik memang besarrr...saper rajin layan Groupon sesekali ada gak promotion..


gerak sekali dengan bos kecik hehee..harus singgah drive thru Starbuck Cyber dulu...



yeyyyy!!!.wahhh siap jakuzi.

 view dari balconi...hoho kalau nak tahu harga untuk pool dalam bilik bermula RM1200++
sampai 3000++

 tido di Lexis Bengkel di Grand Lexis

 sampai sampai...terus camwhore secara berjemaah..ahaks!!





 see....besauu org nogori cakap...tuhh katil bos tecitt...


 hehhe..hujung tu katil ai...queen ok!!

 makan..bagi 4 *..simple n sedapp


malam first boss layan jakuzi..sambil tabur garam...huaaaa...heavenn nokkk
ai lepak katil boss


ok niteeee....c u on second day story....







Monday, April 22, 2013

Batik Maharani dari Johor

Posted by cinda at 9:46 PM
Reactions: 
2 comments
lets me introduce..BATIK MAHARANI dari Johor
In Sya Allah saya akan jadi pengedar untuk kawasan Putrajaya..ahakss!!
cuma sekarang pakcik aku belum pasang pekerja canting..jadik melangguk gak nak tunggu material

20 tahun lepas pakcu aku dah pernah bukak masa duk kampung tapi hanya pasarkan ke KL terus..masuk butik butik..n now dia beranikan diri buat semula di Muar dengan membawa nama Batik Maharani

100% handmade tak pakai tekap-tekap
setiap corak exclusive setiap design hanya sehelai sajer ok...
tapi kalau ada permintaan untuk corak yang sedia ada boleh saje..tapi pakcu aku akan ubah sikit sikit..

Rite now tak tau lagi bila aku dapat pasarkan batik nih!!


 siap design...tinggal nak basuh

 nak slot tuk aku pun tak boleh sebab dah dapat order dari orang Jepun sampai 3 helai hohoho

 design makcikmakcik..hahaha


 love dis colour!!!


batik atas pinggan

hokeh!! nanti hapdate..
gegas nak p tranning dikir barat plak..chowww!!

Thursday, April 18, 2013

Kursus Elak Stress

Posted by cinda at 2:01 AM
Reactions: 
2 comments
halu halu...owhhhh amat amat rindu nak intai ..jalan jalan...undate update belog
tapi tuan kedaung amat amat lahhh bizi sepanjang bulan april nih..like crazy April
tapi takpe man man update naaa...
badan masih sakit sakit..maklumlah kerje pack n unpack pastu repack baju dari bag masih berlangsung kat rumah
dalam 3 minggu kerja aku pack n repack baju masuk beg kejap kursus kejap bengkel..kejap holiday..
owhhh patut bersyukur..takdelah duk melangguk kat opis kan...

Makanya masuk bulan April saya telah menghadirkan diri ke kursus pengurusan stress di Port Dickson..yer saya stress!!
hahahah...stresslah sangatt..


                                                                                    camwhore dulu..

 okeh Hotel Ancasa terletak di Si Rusa

 tiga serangkai..

 pemeriksaan kesihatan..alhamdulillah..sehatttt setakat ini..aminn

 penceramah Tuan Hj.Hushim..banyak masuk tv

hokeh!!dah tak stress....*free style*


 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea