Thursday, June 20, 2013

Faith friday # sharing is caring

Posted by cinda at 7:02 PM
Reactions: 
0 comments

 whuduk

kiblat

Sana'a Cyberjaya

Posted by cinda at 12:17 AM
Reactions: 
0 comments
JJCM
Masih di Cyberjaya berdekatan Mat ayam kampung
baru cuba maincourse dulu tapi masa makan tu terliur tengok pizza dia nampak sedap sangat
next trip mmg nak cuba...

Harga jauh lagi murah dari SABA..



 kabsa kambing

 ayam

 kabab...pun sedapp

kalau kat restoran arab..tak sah kalau tak order jus dia..mabeless
murah, gelas besar rm 5



Sunday, June 16, 2013

Hujung minggu

Posted by cinda at 11:27 PM
Reactions: 
1 comments
halu halu.....salam isnin
rutin kembali seperti biasa..mood kerja hari isnin macam biasa tiap minggu..melangguk languk
pepagi dah fikir ape menu untuk malam...boleh??
sabtu ahad dah bertungkus lumus masak kat dapur..jadi hari kerja marilah kita meriahkan meja dengan lauk tunjuk..cuma hati ni tengah berkobar nak cuba buat carrot cake..insya Allah tengah kumpul mood nih..

Entry ni bercerita hal semalam..dari hari sabtu en suami asyik duk beerzikir nak g I-City  kan..
meh la kita..walaupun ni kali ke 3 aku pergi..x berapa suka pun sebab xde pe nak soping pun khennnn...


 cantik x tudung ai...muahahaha..trend dah habis ..maka harga dah jatuh merudum
sebab pernah tengok retis pakai ..harga pulak hamek rm5 jer..tu kat paso malam depan opis Putrajaya
minggun ni kalau ada lagi nak rembat warna lain pulak hahahahah

 sebelum layan keinginan en somi kat I-City meh kita ikut cikpuan Cinda dulu..
pantang dengo mall baru harus terjah
PUBLIKA, Hartamas


malam baru cun p sini...



 jengah jengah Water World I-City


dah macam Genting Resort pulak map I-City ni kan...

Wednesday, June 5, 2013

Aktiviti sihat!!

Posted by cinda at 6:20 PM
Reactions: 
4 comments

uhhh uhuuu!!!...lenguh satu badan, semalam dah cuti kena sakit kepala melampau
nak kata demam..tak pulak..
sepanjang dua minggu tranning memacam.. tak pulak demam sebab aktiviti banyak kat luar
tapi bila dah masuk dua minggu join aktiviti xcercise rasa ringan pulak badan..tapiiii...hahah ada tapi masuk 3 hari baru badan rasa nak demam..sakit kepala tahap gaban..huuuuu..


time tranning memang best...sebab tak perlu fikir kerja....hoyeeee



dua minggu sebelum perbarisan..final bowling
sempat bergambar dengan KSP



rehersal sebelum pembukaan pesta sukan

best dapat berkenalan dengan bahagian lain..seronok dah macam adik beradik


 sempat teman bos p cari costum 

dan siapkan sepanduk nih kat rumah...





Good Job Team DASAR...
Kita dah buat yang terbaik!!!!

tahun depan cuba lagi...xoxo

Monday, June 3, 2013

hatiku berbunga bunga *******

Posted by cinda at 1:24 AM
Reactions: 
1 comments



 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea