Friday, September 20, 2013

Raya 2013 #3rd Reunion

Posted by cinda at 1:25 AM
Reactions: 
0 comments
Salam Jumaat...
hari ni kena ..kena gak habiskan entry jejak kasih aku..
raya punya citer....


Ni peristiwa raya ke 4...



pagi hari yang sama dah jejak kasih member skolah menengah..malam pulak member skolah rendah dah calling calling ..berkejo kejo sebab member dah masak mee bandung...

yang paling surprise musuh ketat masa sekolah rendah pun nak datang....tu yang pakai topi tu..aku setiap hari jadi bahan kutuk dia...tapi bila dah jumpa balik jadi bahan lawak pula bila kenang dulu dulu..hehehe...

suma duk jauh..susah nak jumpa...
habis lepak rumah lepak tanjung pulak....borak borak dah kat kul 12 mlm....



gerak pulak g makan. kat bentayan...borak borak sampai orang dah kemas..sedo sedo dah kul 2 pagi


ntah bila dapat jumpa lagi....

#lawak..sampai rumah kena marah ngan mak aku.. kul 2 pagi sampai rumah..hahaha ingat dah tua tua ni tak kena marah..

Wednesday, September 11, 2013

Raya 2013# 2nd Reunion

Posted by cinda at 7:04 PM
Reactions: 
0 comments
Muahahahahaha
semputtttttt....

Eh dah habis raya...tapi entry raya tak habis lagi ni...acaner???
sumpah memang aku bizi..
pastu Allah bagi dugaan sakit jap...Syukur..tu la masa berehat rasanya...
aci la ek nak buat entry raya lagi...

Sebab entry raya ni lebih kepada bab reunion bukan pasal baju raya..kuih raya ke apa raya
tapi kenangan indah yang aku nak dedikasikan kat sini...

Dan bukan mudah nak berjumpa rakan sepermainan masa kita kecik...masa sekolah rendah..
semua tu takkan hilang walau masa berlalu pantas...wahhh gitewwww...

Betullah kengkadang waktu raya lah kita dapat mengeratkan silaturahim talk kira dengan saudara mara or sahabat handai...dan kengkadang masa tu cepat sangat berlalu..tup tup dah nak raya 2014 pulak...kihkihkih...

Actuallly second reunion ni khas untuk rakan sekolah menengah aku..jumpa tetiba kat FB n terus dia suh datang raya.. sama sama merantau ke KL kira kira 12 tahun lalu..tapi sepanjang masa tu..tak pernah sekali terselisih or terserempak kat mana mana sekitar KL..boleh????

 Shahrizal Johar...12 tahun tak jumpa....lepas SPM sama sama turun bando Muo cari kerja...
bila ingat balik kelakar...kami keluar segerombolan..menyusur setiap kedai kat bandar kecil tu...dan strategi kami setiap dua orang masuk satu kedai untuk tanya ada kerja kosong tak...kira first day tu lepas la 2 orang dapat kerja....
Esoknya terus dapat tahu ada shopping mall baru nak bukak...apa lagi reramai la g interview terbuka..n alhamdulillah semua geng dapat kerja kat situ..memenuhi dua jawatan penting hahaha... cashier dan salegirl...masa tu aku dapat bahagian kasut n shahrizal frozen...hehehe..

 Now dia dah jadi Senior officer kat Public Bank depan KLCC tu....kerlasss kau..

#Cinda#Arfah#Pipah#Shahrizal#

#Ada satu lagi entry Reunion yang paling happening..sangatttttttt!!!!!

XOXO
 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea