Wednesday, April 23, 2014

Wordless Wednesday #BestMoment

Posted by cinda at 12:44 AM
Reactions: 
1 comments












Thursday, April 10, 2014

Special Mee Bandung Udang Galah #MuoOri

Posted by cinda at 12:50 AM
Reactions: 
2 comments
Selalu balik Muo..tapi takat nak hunt bab makan x berapa sangat..
asik duk ulang tempat yang dah biasa jerr...
punya terpandang kedai ni masa balik dari beli langsir kat Tangkak

Oleh kerana mengidam nak makan Mee udang yang tak kesampaian masa pi Ipoh
meh le try mee bandung udang galah tak jauh dari rumah i....:p


 memula order terus tanya harga ...hahahaha
Saiz S seperti diatas RM12.00
Saiz M RM 15.00
Saiz L RM18.00

pas order aku pikir mesti ada 3 ketul jer udang galahnye...ye la saiz S jerr..
sekali tiba wahh...6 ekor fresh pulak tu.....perhhhh berbaloi lah jugak


 mee bandung dia pun pekat dan sedapppp...

 heheh abah goat x leh makan udang...meh order pattaya jer ekk

Kitaorang test yang kaler ijau dulu...nanti kita test yg kaler kuning pulak yerr

kalu anda dari Melaka ..kedai ni terletak di sebelah kiri berdekatan Murtabak Singapore bersebelahan Petronas dan sebelum jambatan muo...selamat mencuba!!

Wednesday, April 2, 2014

Wadihana Islamic Steakhouse Bangi

Posted by cinda at 10:37 PM
Reactions: 
0 comments

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menikmati hidangan sedap dibumi Allah...
Tak pernah jejak kaki lagi kat Wadihana ni..selalu lalu jer...

dok bincang dalam wasap..destinasi pilihan melantak terakhir kami bertiga...
kak sue nak makan western...ok jom cuba kat Wadihana ni....



 -google-


Orang yang dirai...Miera yang akan bertukar balik Langkawi.....
hilanglah kawan jalan jalan aku...Kak Sue pun akan menyusul..huaaaaa....mati kutu la aku kat opis ....lone ranger balik la pas nih


 Appetizer...nachos


 Grilled Chicken Breast RM20.90

Grilled Rib Eye Steak RM40.00
 
Grilled Lamb Shoulder RM21.90



Untuk Miera..semoga penghijrahan ini menjadi lebih baik untuk kehidupan ko pada masa akan datang...amin...yang pasti akak akan datang bila ko kawin nanti ekkk...

Tuesday, April 1, 2014

Bento

Posted by cinda at 8:04 PM
Reactions: 
0 comments

Orang lain wat entry Bento...
saya pun nak tunjuk gak bento faveret saya!!

 cantik kan...free pulak tu...goodies masa meeting luar biada kat opis

 suka sangat sebab ada dua ruang tuk di isi

 atas kita letak nasi dan sayur...
eh sedap ler togeh hijau nih....

bawah letak asam pedas feveret forever saya....

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea