Thursday, May 26, 2011

KAMI BELIA JUGA!!!

Posted by cinda at 11:42 PM
Reactions: 



YA..kami masih muda belia..hehehehe
sempena hari SEJUTA BELIA yang happening kat Putrajaya nih
meh reramai mendakkan Putrajaya ..
ape korang nak suma mak nenek ade..
rangkaian jualan segala barangan yang belia jalankan suma ade..
nak fun fair pon ade...nak gempak lagi JOM HEBOH pon ade...
cakap cakap nak ape...nak abiskan duit...ha sinilah tempatnya mmg GEMPAK!!
upkan perbelanjaan/duit poket anda...sebab harga pon gempak!!





shuffle...beszzzz

dan segala kenderaan ATM yang gabak-gabak..suma ade..









kat bawah ni plak...gambo kami masa RUN FOR FUN anjuran AIR ASIA dan Sepang International Circuit
ade brani...
sebab kami masih muda belia
kami dipanggil untuk lari suka ria kat atas litar sepang...
huh tak sangka kami mampu habiskan larian sepanjang 5.54km
korang bayangkan litar yang diorang race..kitaorg selamba larikk...

muka happy n teruja sbb masih x tahu jauhnya larian tuh..


dan teruja sebab dapat masuk free


garisan permulaan..



7 comments:

  1. kak..apsal gmbo sue jer byk.. mane gmbo akak..? huhu...

    ReplyDelete
  2. bosan HBN tahun ni..sjuta xde maknenye

    [url=http://shares-something.blogspot.com/2011/05/hti2al-quran-digital-banyak-kesilapan.html]ALQURAN DIGITAL PALSU[/url]

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sue: lagi mau tanye bukan kau obses ngan camera kew sama cam aku hihihihihi

    ReplyDelete
  5. faztee: pembaziran di depan mata. . .adeehhh duet aku 2 :)

    ReplyDelete
  6. kak nadi: kire belia la jugak klau bawah 35tahun :p

    p/s:sowie i penuhkan komen u hihihihi. . .

    ReplyDelete
  7. waduh3..
    nmpak mcm best,
    nyesal lak xg..huk3~

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea