Sunday, April 10, 2011

Datuk K kawin lagi!!!???

Posted by cinda at 9:41 PM
Reactions: 

salam isnin...hi hi hi lama sungguh tak update blog
trus rasa blog dah penuh lalang..berabuk..tuan rumah sibuk sesangat..
hehehehe...tajuk kena gempak..Tahun 2011 ni kira WEDDING OF THE YEAR tuk family aku...
tajuk diatas tu sesuai untuk pengantin sebab beza pengantin doploh tahun sama mcm citi
cuma bezanya pakcik aku bukan Datuk Seri tapi pak metua dia yang Datuk Seri..hehehe kira dah dekat la kan..
kalau datuk K kawin ngan siti masa umor dia 48..pakcik aku plak dah masuk 50 tapi mesti korang tak caya kalau tengok pakcik aku..sure punya...(rahsianya dia amat jaga makan)
jadik atukku sampai menitis air mata..nengok pakcik aku naik pelamin lagi (kali kedua sama cam DatuK K..heheh)..jodoh pertemuan suma ditangan tuhan..mmg bende tak jangka..pakcik aku yang liat nak besanding ni pun ikutkan je la pihak pompuan..siap ade mlm berinai bagai..





ngalahkan anak datuk mereka ini..


pokde saye..n wife..Balqis

saye...

muka bengang sbb x tau ade majlis berinai

kuarga belah perempuan

keluarga kami

k@mi lagi

pakcik pakcik saye..

pok pek pok pek..


Majlis langsung kat Dewan MBSA Shah Alam


ketibaan pengantin




anak sedara jadik pengapit..

hansome x??
50 tahun hokeh...

dah gelisah..panas ler...ade tajam-tajam kat pale ler..bebel x selesa memanjang..

punya lama sanding..ade silat

ade nari nari

ade nyanyi nyanyi..Herman Tino





anak sedara sulung(saye ler..)yang ngurus..kulu kilir..
putrajaya-shah alam 3 hari berturut2...ponat oooo



lepas abis majlis n intertain sedara jenjalan ..makanmakan
saye siap2 pack nak g kursus plak...lege...kira 4 hari rehat

ikuti kisah saye berkursus plak k..bubbyy

6 comments:

  1. ecem pokcik k.nad x mcm umur 50 thn!!! hihiiii

    ReplyDelete
  2. a'ah la ingt 30++ upenye 50. . .
    kak nadi mntak petuala. .
    encem tp lg encem pengapit laki
    hahahahaha
    chOiii!!!!!

    ReplyDelete
  3. tag kamoo
    http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/04/white-pouch-ga-oleh-lulu-caldina-dan.html

    ReplyDelete
  4. mana gambo kursus nya..lama den tunggu.

    ReplyDelete
  5. wow...lhi lawa blog nie..pnadai si punya blog edit..comel lar pic kat kanan nie..like guitar tuh..eheehe..slm ukhuwah..:)

    ReplyDelete
  6. prince milo: salam perkenalan..heheh x pandai pon cuma pandai memandai..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea