Thursday, November 14, 2013

holiday Penang ala ala Mr Arrogant...Day 1

Posted by cinda at 12:42 AM
Reactions: 


Oleh kerana ada next holiday...
jom cepat cepat kita update holiday yang lepas...
tajuk pasti gempak..nak bagi orang klik nak tengok...ahakssss

takde plan dan tak terlintas pun nak pergi Penang ni dalam masa terdekat..
tetiba Mr Arrogant ai boleh call lepas solat jumaat.."jom kita g Langkawi..hmm Penang ke.."
hoiii...dah la ni time cuti dewali boleh plak plan last minute...
kat opis dah petang jumaat kot...sibuk telek hotel kat asiaroom...booking.com...
hampir semua dah habis di booking..

jadi dapat la yang cikai2 ok takpelah..janji dapat memenuhi hasrat en somi yang teringin sangat nak jenjalan...

malam pas maghrib..terus gerak...



 singgah Juru makan..n tdo kat Permatang Pauh

 pepagi p masuk Penang cari bekpes....
punyalah seksa cari sarapan..lupa plak kat Penang sarap mamak jer..


 akhirnya jumpa mee hoon sup.....

 balik hotel terus check out...and masuk Penang balik
tak sabo nak cari nasi kandar..

 lauk raya kami....happy Depavali...ni kedai kat Kapitan Keling

dah kenyang perot terus jalan jalan cari Queensbay Mall kat Bayan Lepas...

 jumpa Shop Jelly Bunny ni..tengak kemaruk sekarang kan...


depan queensbay menghadap jambatan kedua Penang

~bersambung~

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea