Tuesday, January 28, 2014

Korean Food #DubuDubu

Posted by cinda at 7:44 PM
Reactions: 

Ehh...elak sawang...kihkihkih
dah lama tuan rumah tak jengah belog

Umpama rumah tinggal...nuffnang pun mcm tak bagi income..huaaaaa

takpe slow slow kayuh...

Last saturday..folow adik adik jenjalan...plan asal memang nak pergi Ikea...
bila dah ada driver....rasa syukur sangat...jangan lepaskan peluang ini yerrr

 happy satuday peeps!!!....sentiasa dikelilingi oleh kengkawan yang sayang kiter...ecehecehceheheeehhhh...adik adik...kawan kawan,,,ehh familyy...wahhh 



 hahaha ni la jadik bila ko sorang sorang jadi mem beso kat belakang...kahkahkah...selfie sengsorang...ko ingat cantik sngat buat muka cam tuh...bli spek kat Daiso..dah mcm budak x cukup umo...ni kalau letak kat fb harus kena bahan kuangkuang...tapi ada rupa tiamia tak...hahaha..ferasannn

 first time nak makan Korean Food..si dak Miera beriya duk menengok menu kat DubuDubu ni...
aku pun teringat masa baca si adik Ceera punya blog saper tu Sepet ek..bawak mak metua dia makan bibimbapp...hehe nama pun dah comell

 haaa. ni set Bibimbap dia...nampak menyelerakan..RM19.90
 Bila orang kampung first time dapat makan kat Korea....jakun suma ada...

 ok yang real dah sampai...ni set dia..tapi sebenonya tak yah amek set pun takpe sayur tu suma dah ada dalam nasi...tapi kimchi tu xde la..yerr baru dapat rasa apa itu Kimchi...

masa nak makan tu aku ni bukan tau cara nak makan dia...si mira cakap patutnya diorang letak cara nak makan bibimbap nih...

ni kat bawah ni cara makan..haha ada dalam website...

ok ni cara dia

 SonDubu jiGae...

 lepas dah gaul terus kembang tekak aku...last last aku kutip sayur jer....nasi dia aku dah tak lalu...muakkkk



ni masa jalan jalan ket The Curve...




k bye....

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea