Wednesday, September 21, 2011

raya x sudahh...

Posted by cinda at 1:17 AM
Reactions: 
ok sambungan lepas balik dari kursus kat Lumut tuh...huh...saat dah hilang stress..dan enjoy nak balik rumah memasing..perjalanan yang patutnya 4 jam jerk..telah bertukar jadik tragedi sekaligus mengembalikan stress yang telah kami buang kat Lumut..mana x nyerr..kitaorg balik 15hb..esok kat kl sambutan hari Malaysia..jadik hari kitaorg balik tuh diorg buat rehersal..makanya adeler yg mintak hantar kat kl sbb rumah diorg kat kl..huh..bayangkan tiba betul2 pukul 5...mmg masa tu gak org balik dr opis..ya allah...bila dah drop by diorg kat jln duta..kat situ gak kitaorg stuck..yg paling x tahan..dengan musim hujan sejuk2..mmg org pompuan nih memanjang nak terkencing...ade yg dah mengelitik x tahan..sepanjang perjalanan dekat 5 kali berhenti semata mata nak kencing...hikhik aku peserta awal mintak berhenti kira baru 20 minit bertolak...pastu pantang nampak stesen minyak wajib berenti..yang x tahan..masa tgh stuck tuh..ade sorang minah ni mmg dah x tertahan...siap merayu2 kat drebarr...trus drebar belok korang tau kat mana kitaorg melepas...hihi...suma org kat bangunan tu terkejut bila suma meluru masuk...mana x nyerr kencing kat Dewan Bahasa n Pustaka....hahahaha....tragedi sungguh...last2 drebar gelar kitaorg "geng kencing"
ek larik tajukk...lepas balik ari kamis..jumaat mak metua i sampai...malam tuh dah gerak beraya kat Putra Height..esok plak nak ngadap 3 rumah...ahhhh semputtt...



 rumah pak metua i nyer abang..kat wangsamaju

 i loike deco deco rumah dia..amat chantekk..


 chantekk kan...

 p jumpa akak pak metua..dia bukak kedai makan kat pekeliling..
pastu x bukak lagi..
pastu diorg trus ajak makan arab kat damansara...

besar dulang nih...leh makan 6 orang..
 peminat makanan arab....

 kopi arab...xleh masuk tekak..

budak degil besoo kecikk same jerkk...nyakitkan hati

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea