Thursday, April 25, 2013

Hari Pertama di Lexis PD

Posted by cinda at 11:06 PM
Reactions: 

Actually habis kursus di Port Dickson untuk tajuk Pengurusan Stress skip weekend balik muar sebab cousin kawin naik isnin terus follow boss ke Bengkel ISO juga di Port Dickson cuma hahahaha...dapat enjoy 3 hari di Lexis dan Grand Lexis...wootwoot!!!..bukan buat aper pun cuma lebih faham tentang ISO dengan lebih dekat khennn...tq bossss...

ai memang rekomen lah kat korang hotel nih..walau pun quick expensive lah rate dia tapi bilik memang besarrr...saper rajin layan Groupon sesekali ada gak promotion..


gerak sekali dengan bos kecik hehee..harus singgah drive thru Starbuck Cyber dulu...



yeyyyy!!!.wahhh siap jakuzi.

 view dari balconi...hoho kalau nak tahu harga untuk pool dalam bilik bermula RM1200++
sampai 3000++

 tido di Lexis Bengkel di Grand Lexis

 sampai sampai...terus camwhore secara berjemaah..ahaks!!





 see....besauu org nogori cakap...tuhh katil bos tecitt...


 hehhe..hujung tu katil ai...queen ok!!

 makan..bagi 4 *..simple n sedapp


malam first boss layan jakuzi..sambil tabur garam...huaaaa...heavenn nokkk
ai lepak katil boss


ok niteeee....c u on second day story....







1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea