Thursday, May 2, 2013

35 tahun pada 2 Mei 2013

Posted by cinda at 6:34 PM
Reactions: 
Alhamdulillah...
Seawal 12 tengah malam dah masuk wish happy birthday dari rakan rakan Facebook...itulah dunia moden cepat berita tersebar..ahaks!!
pepagi pulak macam biasa setiap tahun pokde aku akan jadi orang pertama wish...tak pernah miss...pastu pakcu aku pulak..n then ofcourselah my tokmak.hehehe..



comel tak kak ton????

Pada umur 35 tahun ni...alhamdulillah masih diberi peluang bernafas...sihat n bahagia dikelilingi keluar dan kawan kawan...hehe..En somi wish..n cam biasa sibuk ajak tengok wayang...huhhh ajak lah soping kerr..lepak ker..tak romantik..every year..bagi duit..pepandailah nak beli hadiah sendiri..hahaha..
tapi terror lagi aku..birthday en somi bagi hadiah Ipad Mini tapi pakai duit dia...kihkihkih...padan muka...

#tak sabar nak balik kampung ..nak mengundi kali ke 3..sambil tu nak celebrate birthday makan makan sekeluarga.hehehe





1 comment:

  1. Happy Birthday K.nadi, semoga panjang umur murah rezeki. Kak kau makin berumur, makain cun arr..
    Auuww.. hihi.

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea