Thursday, April 10, 2014

Special Mee Bandung Udang Galah #MuoOri

Posted by cinda at 12:50 AM
Reactions: 
Selalu balik Muo..tapi takat nak hunt bab makan x berapa sangat..
asik duk ulang tempat yang dah biasa jerr...
punya terpandang kedai ni masa balik dari beli langsir kat Tangkak

Oleh kerana mengidam nak makan Mee udang yang tak kesampaian masa pi Ipoh
meh le try mee bandung udang galah tak jauh dari rumah i....:p


 memula order terus tanya harga ...hahahaha
Saiz S seperti diatas RM12.00
Saiz M RM 15.00
Saiz L RM18.00

pas order aku pikir mesti ada 3 ketul jer udang galahnye...ye la saiz S jerr..
sekali tiba wahh...6 ekor fresh pulak tu.....perhhhh berbaloi lah jugak


 mee bandung dia pun pekat dan sedapppp...

 heheh abah goat x leh makan udang...meh order pattaya jer ekk

Kitaorang test yang kaler ijau dulu...nanti kita test yg kaler kuning pulak yerr

kalu anda dari Melaka ..kedai ni terletak di sebelah kiri berdekatan Murtabak Singapore bersebelahan Petronas dan sebelum jambatan muo...selamat mencuba!!

2 comments:

  1. sedapnye kak nadi oiiii...kecur ailio nih hah...hahahhaa

    ReplyDelete
  2. sedapnye kak nadi.. terliur....bile tah nak ke muar....

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea