Monday, August 8, 2011

Kejadian sblom posa: Umai D' Lake

Posted by cinda at 12:41 AM
Reactions: 
kali ketiga bersiaran hari nih...gehgehgeh...haha rajin tahap cipan
kejadian nih masa lom posa ari tuh..nak war warkan tempat baru kat potrajaya nih..
kengkadang kan kita mcm blurr kalo nak makan katner ler ek??
aku org putrajaya pon tau dari paper ..hikhik..padehal depan opis jerk kat Presint 2
..ke korang dah tau..
dah 2x aku g...ok la sedapp..lokasi pun best..angin sepoi sepoi..kalo malam lagi cantik kot
g ngan geng geng opis..cuma nak pesan kalo g waktu kerja elok p jumaat sbb org lelaki xde..order pun laju..ade skali p ari selasa..lamaaa la gak tggu order..ramai orang..

ape lagi g cuba..




banyak menu leh pilih


cantikkan??kalau open air...kat atas pun leh lepak


pintu masuk


Faberet Tun Mahathir..lempeng kelapa..memang sedapp..sambal dia


Nasi goreng Umai..mesti cuba!!


Nih masa g hari selasa..nak bejanggut la gakk..


hehehehe



ape motip budak ini??? x memasal clapsclaps plak..
kumbang sekor...suka sangat hurung bunga bunga...

3 comments:

  1. gambar aku tak chomelllll laaaaa huwa huwahuwa

    ReplyDelete
  2. dah cuba dah minum ptg kat sini mmg best..
    roti jala dia mmg terbaik lah.
    bertambah selera bila kena angin sepoi-sepoi bhs kat tepi tasik tu.. nyaman lg menyegarkan..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea