Monday, December 12, 2011

epok-epok

Posted by cinda at 9:55 PM
Reactions: 
wah kau..dah idup 33 tahun baru terhegeh hegeh nak buat epok-epok..pe kess..
semangat koba koba sebab dah beli tekap karipap..selama nih in my imagine..betapa susahnya nak buat karipap nih..seriusss..mmg rasa sampai mati xkan buat sbb my mum n grandmum  pun x pernahh buat hokehh...cuma my mum in law selalu hint2 senang jer buat ni siap suh beli kayu gelek...aku hmmm hmmm jerkk..
inti pun main bedal...cincang kentang..tumis pakai serbuka kari ..siapp



kembang idung sambil larik larik kat my laling..yang cantek x??..


ko jgn nak bangga sangatt..setakat pakai tekap..x ori beb..xpe kena menuntut kat suesue..camner nak gental..ngehngeh
*keinginan nak mencoba lepas baca kat FB member jantan dgn bangga baru lepas buat karipap..wah tercabar makcikk

2 comments:

  1. kak, nak mgentel senang je kak.. kene lembutkan jari nak memintal bungenye..hihi

    ReplyDelete
  2. teringat pesanan anak semalam, suruh buat karipap sebab dengan dia sekali main tepung, dari warna tepung putih jadi hitam. emmm...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea