Sunday, December 11, 2011

Jimba..

Posted by cinda at 8:15 PM
Reactions: 
uihhh...lama betul tuan kedaung nih tak bersiaran
bukan ape..dah nak nak akhir tahun nih,,,pepaham jer ler..kalau kamo berkerja
dibidang sama dengan kami nih..mengejor nak close acc..masa nak mengejor bayo itu ini
mana nak p meeting..nak settle keje ..fuihhh...berpino badan..jadi bila dah coti...pe lagi hilangkan stress la kot walau pun meeting admin dok kata kalo bleh sabtu ahad keje..siapkan mana yg patot...huh x patot..

repeat ombak rindu..kasi leleh lagik..



sabtu rewang lagik...
winduuuu sangat nak makan roti kat The Loaf
maka berangkatlah ke Empire Subang


hokeh nak promote roti nih..
The Loaf nih kalau korang nak tau owner dia adalah
Mantan perdana menteri kita, Tun Mahathir Mohammad
seriuss sedappp...walaupun harga wallahh...tapi puas makan
aku abis kat 30 utk roti jer..sebuku roti dia leh cecah rm20 rupa cam roti buku besa kat baker cottege jer
Mantan PM bwk masuk Mesia resepi roti ni dari Jepun
dah banyak cawangan kat area KL..

i berani recomen mmg sedapp...my laling siap p beli lagi senyap2 sbb dia dah abiskan i punye...kihkih

Thanks Tun..


abis jenjalan kat Empire..dan kehampaan bila x dapat beli kasut idaman kat Charles n Keith ..dua pilihan dua2 xde saiz...dah puas melantak roti..my laling masih nak makan nasikkk gak..
dan dengan beraninya kitaorg ngetes masakan indon ngehngeh...


ikan talapia goreng..present cantik..rm20.00


Jus Alpukat lama dok kepingin..akhinya dpt gak..tp xleh terima tekak..pekat sgt harga rm8

muka happy sgt..sb mylaling bwk jalan..


Suami saya kalau ajak jalan..dia akan ajak cam nih.."yang jom jenjalan nengok api.." sbb dia cakap bini dia kalau dapat tengok api (Maksudnya tengok lampu-lampu kat KL) kira dah happy giler dah..

eh lupa nak bagitau...nama kedai yg kiorg pelahap..Sari Ratu kat Subang Perade
perut kenyang ..kita layan citer kucing nih...ala la...chomel okeh..sesaper peminat kucing musti seronok nengok


ha...ahad jalan lagi..saje window soping kat OU..atas faktor usia..lain kali 1 hari jalan n 1 hari dok umah..rasa penat sgt 2 ari2 kuar




hehaaaa....nak amek cuti sehari..nak jenjalan ngan my young sis..soping timee...
XOXO....

5 comments:

  1. akak..sedapnye..tetibe sue rase lapar..huhu...

    ReplyDelete
  2. sedapnya, dah lma x mkn roti the loaf tu, kt empire jgak dlu aku pergi, dh bnyk ek bukak kedai2 situ?

    ReplyDelete
  3. aku baru baca, bln ni cwgn paling baru nak bukak kt mines, dkt skit nk g

    ReplyDelete
  4. ngeh ngeh..sedap kan liya...kalo bukak kat alam..lagi bess..banyak dah kedai kat empire tuh..mines kira dah dekat gak tuh..

    ReplyDelete
  5. aku dah beli roti ni kat the mines hari sabtu. buy 1 free 1

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea