Saturday, January 14, 2012

Sabtu yang indah...

Posted by cinda at 12:15 AM
Reactions: 
Salam pagi sabtu...hahahaha..bukan senang nak ada entry di hujung minggu..
pas buat breakfast..my laling kuar to meet a client..situasi biasa..dan saya dirumah..juga macam
biasa..mengemas..basuh baju..mengemop..lap lap..
my laling janji lepas settle her work..kita jalan...yeappp...huhuhu..banyak tempat muncul dlm kepala nih
tak tahu nak pilih...
*Ikea(nak tambah gadget dapur saya..)
*Bukit Bintang(nak carik kasut yg sesuai tuk bersoping dibandung nanti)..
dua tempat for my last choice..hmmm..




 barang baru :)..my mum give it to me..n my apak tolong pasang...bertambah semangat nak memasak,
pasang kat yard..senang nak capai masa masak...

 tadaaaa!!!...hehehe..ni lah dalam dia...





 my new one..teman my mum beli belah lastly terjebak..beli sama mcm my mum punya
cuma design pasu x sama..




 breakfast simple jer..masa makan kat Garden..laling cakap..ha cuba masak cam ni plak..
ok..gigih buat mcm kat garden waqlaupun x exactly rupanya..pastu dah makan versi rumah..leh plak komplen..muak lah..ok xyah masak lagi yg white souce pas nih..

 okk...yang ni permandangan x cantik di dapur saya..bila apak datang rumah dia pulak gigih nak tolong simen balik..saya kata x payah..tunggu luruh suma panggil maintanance buat..

 masa belum runtuh..tapi dah nampak mcm nak runtuh..

 pembantu baru saya..yang lama berkhidmat 6 tahun tanpa jemu...ditarik sana sini
suka yg comel cam nih sebab mudah nak tarik..n yg baru ni..sarung
sampah dia leh basuh..jadik x susah hati mcm yg lama sebab karung pakai buang leh tahan mahal harga dia..


minggu depan raya cina nak balik kampung..
juga nak menghadiri perkahwinan my xschoolmate saya yang cun nih..


kawan lama , fieda(kanan)baru jumpa kat FB
yang paling best ramai kengkawan janji nak trun wedding fieda
hahaha..n yang x best..ade yang tuntut cheese tart saya..sbb x dapat masa raya lepas..
ok la sayang..i made for u special...

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea