Tuesday, June 5, 2012

Korea

Posted by cinda at 7:40 AM
Reactions: 

Budak hantu cerita KOREA ni akhirnya sampai gak ke bumi Sonata
teruja bebenau kalau cerita pasal drama Korea
alhamdulillah ade rezeki sampai la dia..
yer saya akan follow kalau dia nak p lagi tahun depan insyallah..
sebab mereka salah pilih season..panas terik p Korea pe kesss..
tapi barang disana serta makan minum adalah mahal..mungkin adik aku p sendiri n segala penginapan suma settle sendiri leh la bajet kalau ikut travel agent rate dalam RM3500 jugak la untuk 6 malam ..sedangkan adik aku duk sana 10 hari masih bawah harga travel agent..
beli barang x boleh mintak kurang sebab kena marah..hahaha padan muka,belajo la bahasa Korea sonang sikit tapi kawan adik aku ada la yg pandai leh la ngecek2 diskaun..
tapi barang2 yang adik aku beli mmg santek2 sangatt..handbeg ..baju suma cantek
tapi suma hundred above la..


 suma satu ofis..dalam 10 orang ,sorang tu siap bawak mak dia..



 ape nama watak patung tu pun aku tak tau..mmg x minat pun






 adik cakap teruja tengok minah Korea suma pandai bergaya n santek sangat sangat..

 nak masuk musim bunga

 aku rasa bear museum ni wajib pergi kot






4 comments:

  1. bestnya bilalah, agaknya dpt pergi sana ek..

    ReplyDelete
  2. yang video tu kat mane?cantik sgt2 tempat tu!cam pernah je tengok dlm runningman..hhehe..
    yeke x leh mintak dskaun langsung?mhl x brg2 kat situ?sorry byk tanya..xcited ni!hehehe ;D

    ReplyDelete
  3. always admire utk ke sane.. bila la agknye dapat melangkah ke sana..

    ReplyDelete
  4. Ane Mahli: adik cakap mmmg xleh mintak kalau betul2 nak beli baru tanya harga..memang cantek2 baju,handbag..geramm..tapi suma mahal2..boleh risik2 pada org yg selalu pergi kot...

    sue: jom ptahun depan..RM900.00 (tiket return) + rm2500 (penginapan makan n soping)

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea