Wednesday, March 26, 2014

Kursus

Posted by cinda at 7:35 PM
Reactions: 

Salam Khamis...
Alhamdulillah...dah selamat mengemas...dah sedia nak buat kerja ditempat baru...
kerja pun belum nak sibuk sebab diorang baru nak warm up kerja baru..

kalau awal tahun cam ni..aku memang suka kejar kursus luar..
Alhamdulillah dapat kursus Budaya Kerja Cemerlang dekat Seri Malaysia Ipoh
dah dapat 3 hari nak kejar lagi 4 hari..biasanya aku cari lagi kursus luar 3 hari..settle trus..

Bila dapat kursus kat Ipoh ni excited gak...sebab jarang dapat pergi Ipoh ni...

 Bila dapat pergi sekali ngan geng geng kepala sengal ni kira bonus lah...
sawan kamera lak tu....

 Budak mira last call kursus kat MOF pastu balik pulau dah....budak yang akan aku cari kalau holiday Langkawi nanti


 Sampai dalam kul 1 ..pas makan terus masuk kelas....

 macam biasa sesi membuat kumpulan...dan cari nama kumpulan...
hahaha...masa kursus ni terserlag pulak bakat melukis aku...walaupun tak la cantik tapi ada la rupa....
kami memilih Flamingo sebagai nama kumpulan



 Kursus kali ni banyak no kerja...dan banyak aktiviti...

 aktiviti melibatkan kerjasama dalam kumpulan
yeyy...kami dpt markah tertinggi....



 Bila dah bosan...sering berlaku dalam kusus...selfie bila penceramah potpet...

 Hasil lukisan aku yang ke dua...gigih buat sebab semangat berpasukan katanyerrrrr
thanx pada mama jarib sebab banyak bagi idea....tapi gambo ni aku tiru kat web jer punnn...


 Team Flamingo bersama para penceramah di akhir kursus


 Sebelum masuk highway kita singgah beli kerepek keropok dulu.....

 tengok!! sawan kannnn...

 murah betul harga kerepek kat sini....pek beso beso baru rm2....

 owner kedai ambik gambo nak masukkkan dalam FB kedai...DNS Kacang putih

till next kursus....chow...

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea