Monday, March 24, 2014

The Loaf

Posted by cinda at 1:59 AM
Reactions: 

Salam Isnin...
Mood sakit pinggang tahap gaban...

baru dapat duduk ni...
alhamdulillah proses perpindahan berjalan lancar
dah mula dah pun kerja ...
thank jugak kepada rakan rakan yang membantu mengangkut barang barang aku yang banyak ni

Update blog pun tak leh lupa
sebab minggu lepas dah nampak 3 on going kat Nuffnang...

Hari ni nak bukak citer bulan 12 tahun lepas...
Alkisah aku pergi The Mines sensorang...
cari barang untuk Candy Buffet masa tu..

Perangai aku ni...tak kisah kalau p makan sensorang...
dah biasa...dari zaman bujang lagi...
jadi bila dah lapo terus masuk kat The loaf ni..memula nak ambik roti jer..
tapi bila nampak banner gambo lasagna ni..terus kecuhhh....

hehe..terus decide makan kat situ..


 sedap lasagna dia....beef Lasagna RM10.90


Jus carrot RM5.90

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea