Tuesday, March 18, 2014

Rasa Utara

Posted by cinda at 1:52 AM
Reactions: 
Ahad lepas turun KL sebab dah lama asik terperap kat rumah bila hujung minggu
destinasi pilihan haruslah tempat yang tak berapa pack sangat....

Selalunya jalan kat Bukit Bintang ni malam malam jer...syok jalan jalan tengok
aktiviti kat situ...ada live band...



 tetiba ada mat salleh offer diri nak ambikkan gambo...oyehhhh

 Pray for MH370

pas habis ronda Bukit Bintang..jalan kaki pergi Time Square
punya jauh bejalan...perut lapo...banyak pilihan tapi tekak ni berkira pulak pasal halal haram
kalau masuk KL ni tekak aku memang tak boleh nak masuk ayam....


 Alhamdulillah terjumpa kedai Rasa Utara ni 
set kat atas ni set Tenggiri kari ala kedah, package dengan air dan cendol
5 bintang!!!!

 hohhh...sangat sedap wehhh
aku order laksa Penang, ambik package siap air tambah abc lagi baru RM18++

 ABC pun sedap......
eh suma sedap n puas hati lorrr 


0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea