Thursday, June 30, 2011

alahaiii

Posted by cinda at 10:40 PM
Reactions: 
alhamdulillah..tuan rumah leh tarik napas jap..
sejak dah berumur nih..cepat no rasa letih..camne la nanti dah kat 40 nak mantain cam
Rozita Chek Wan tu ek..?? bli susu nak kuatkan tulang kemain lagi amek pack beso trus..
sudahnya duatiga kali jerk minumnyerr..alahaiiiii..(teringat c jep semput lam maharajalawakk huahua)..badan nih rasa slalu lemau bukan ape..masa aku belaja sains dulu..
cikgu pesan kalau balik dr sekolah/opis jgn masuk jer rumah trus pasang kipas/aircond bedezus high trusss..badan pon tekejut..sbb ade kes sampai meninggal budak tu sbb habit dia balik skolah trus hadap kipas..sampai tetiba dia jatuh sakit...huh masa dengo tu rasa takut gak..
mmg kalau pk logik pun..kita sesejuk lam opis..tepat kol 5 balik ngandap panas bedentum badan mengembang tetiba panas dia kecut plak..pastu masuk rumah sejuk balik..jadik x elok untuk sistem badan kita...lorr...ape yg ko merepek ni labu...hehehehe..kongsi ilmu hari jumaat...boleh!!
baru sat tadi ade bacaan yassin kat opis..alhamdulillah banyak makanan
ramai nak bersedekah nak nak nyambut syawal nih..

cheese tart kat bawah nih bukan aku sedekah..hehehe
tapi kengkawan kat opis order
'
'
'
'
'
'

buat versi colourfull utk kanak2
sbb kawan aku wat family day..

ni plak masa kenduri rumah mak aku...

alahai oven cinonet banyak trip oo nak abiskan satu adunan
hmmm...kene beli beso sikit nih..

ha...ni org order gakk....

nota kaki: thank u pada puan hasnita kerana sudi mengoder n promote kat org hehehe
dah dapat tiga order tuk bulan nih...amin.

3 comments:

  1. RAMADHAN PN BELUM KO DH SYAWAL..SOFAZZ LA

    ReplyDelete
  2. kak i nk oder. . .tnye harga dr ari 2 x jawap2 :)

    ReplyDelete
  3. Ko kan selalu tolong aku apalah slhnya aku membls budi baik ko tu...kecik jer tu berbandingkan dgn pertlgan ko tu. Org berbudi kita berbahasa org memberi kita perabihkan hehehehe...so itulah namanya kawan. Ko kan kawan aku...kita kawan kan kan kan...caiyok2...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea