Tuesday, June 7, 2011

JOM JALAN MAKAN...

Posted by cinda at 7:19 PM
Reactions: 
Just info pada korang yang suka jalan carik makan..
tupaitupai ni cawangan Shah Alam..
ade steamboat n ala carte
steamboat dia rm25.00 p/head
kat seksyen 13






mamat nih doplohpatjam layan iphone4 dia..tensi toll..

pak metua i yg suka makan-makan..n suke belanjee...tenkiu ayah!!

Red Work Restaurant ni plak terletak di Seksyen 7 Bangi
menghidangkan makanan Chinese Muslim
pun ade steamboat rm 25.00 p/head
dan ala carte
p bedua jadik makan ala carte jerk..tengahari plak tu

nih sedappp..nengok petai dia..besooo


x berapa sedap...


tempat nih sesuai tuk majlis ari jadi ke kawin ke sebab luas giler kawasan dia

7 comments:

  1. tupai2 bangi kajang tu i dah pergi, redwok lalu je masa nak pergi ke austin steak kat situ , lom sempat nk singgah lagi huhu....

    ReplyDelete
  2. ade ke kat bangi?...x tau pon..wei nak tanya ade satu kedai arab yang nama dia ade maut...mak metua aku suh servey...hazran maut kot

    ReplyDelete
  3. dbangi ujung nk ke bus stand kajang, kedai arab tu hadramawt ampang, aku lom cuba lagi, lalu je hehe, tpi bnyk kli kuar tv, mjlah 3 pun kuar aritu

    ReplyDelete
  4. 2 2 tempat nie i dah pernah mkn. .tupai2 mmg terbaik :)

    ReplyDelete
  5. hah...mak metua aku xcited suh cari...aku dah jumpa web pasal kedai nih...
    mucux: hadramawt dah p x?

    ReplyDelete
  6. cinda x pernah mkn lg. .i slalu mkn rest arab kat saba n andalus ja nanti kiter p nak kak h ihihihi

    ReplyDelete
  7. folo ur dear...beshla tmpt nikh bole try la

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea