Tuesday, June 14, 2011

Nak jugak!!

Posted by cinda at 7:58 PM
Reactions: 
tengah pujuk memujuk my buchuk nak bendealah kat bawah nih...
bes giler wooo...
ni pun pinjam dr opis hubby..beso bijik mata mengadap..sbb aku x bape suka ngadap lappy rasa x puas..cenonet pastu xde cursor..
nak masukkankan dalam wishlist 2012..hehehehehe





ngadap nih sambil nengok movie..syok sampai x wat keje umah...

komputer Apple nih bende penting untuk menghasilkan produk Baby Khalifah



Booth di PWTC Sempena Muslim World Biz
banyak booth dari luar negara...n saya tertarik ngan booth dr indonesia...
chabtek banget cewek2 nyerr. menjual pakaian muslimah trendy..



dah abis shpping n jenjalan KL baru jengah booth..hehehehe





untuk info baby khalifah kini bersiaran di TV AlHijrah
jumaat, sabtu dan ahad pukul 5.00 petang



orang dah xde leh posing sakan ngan baby khalifah
alhamdulillah produk amat mendapat sambutan
terkini telah menarik minat rakyat mesia di Dubai tuk pasarkan di sana..
niat mereka supaya ilmu ni sampai..keuntungan belakang kira...

















1 comment:

  1. wah.. kak nadi cam best jer pc apple tu.. kaler pe tu kak?

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea