Monday, July 11, 2011

Entry Khas: Mucux niat baik..tapiiiii.....

Posted by cinda at 11:44 PM
Reactions: 
asssalamualaikummm...
alhamdulillah masih bernafas...walaupun dalam keadaan negara yang jerebu...

huh...nak mintak sory dulu kat cik mucux kiter sbb entry khas yang dia mintak dah 2 minggu
tertunda..hehehehe...sowi mucux..biasa ler...nak amek mood update blog bukan senang...
baca blog orang lagi besss...
Kejadian ni berlaku diopisku..dan adikku sorangkan dengan bekoba-koba semangat nak
mendermakan darah dia yang telebih kat orang lain...ha..niat suci bersih tu..aku pon teringin gak cuma hari tu aku posa plak..hehehe..angan-angan lebih..tapi bila nengok tangan si ain bengkak
huh....pk spoloh kali plak nak derma...bukan ape...budak tu dah la semangat pertama kali
nak derma...bila jadik kejadian x diingini..haruslah fobia kott!!...




amek ko besonyerr jarummm..
ni tangan si jenol...mamat ni semangat lagi koba-koba sebab dah banyak kali derma
n nak target limaploh kali derma sebab nanti dapat ward first class

mangsa...
senyum sampai telinga..vangga lagiii...huh

still senyum x lekang...


budak nih leh tengok selamba tangan kena cocok


haaa...tangan mangsa..
setelah dicocok beberapa minit...
tetiba darah berhenti
pastu nurse tu cakap salah cucuk..xde urat...hampehh...

dan akibat kecuaian nurse tuh
dapat la si mucux ni cop mohor kat tangan dia
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
ngerii'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
tada......
kalau love bite...sedap gak
'
'


bengkak wei...

tapi korang yang niat baik nak derma darah
teruskanlah niat hangpa...
kejadian nih jarang berlaku
mungkin satu dalam seribu kottt
hehehehehee....ain pun jangan putus asa yerr....
lain kali cari urat sendiri siap2 pastu tanda ngan pen nanti
senang nurse nak cucuk huahuahua...
chowww....

3 comments:

  1. hehe.sian awak..
    tp bagus derma darah...

    Tolong vote picture saya


    1. Klik LIKE this page..

    http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

    2. Then gi
    http://apps.facebook.com/mywranglerway/

    kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

    klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

    atau JOM SERTAI GIVE AWAY LIKE THIS PICCA DI SINI.. Timaceh

    ReplyDelete
  2. kskak nadi klako jew
    leh main paksa2 plak wat entry pasal aku
    hahahaha. ..
    sebenarnye bengkak dan lebam 2 lagi besa dr pict kan? kan? kan? sakitt owwwww. . ..

    ReplyDelete
  3. hehe..poyo laaa ain oiii...ha'ah mmg ngeri pon...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea