Sunday, July 24, 2011

Malam Gala SimplySiti

Posted by cinda at 8:35 PM
Reactions: 
Alhamdulillah minggu untuk merehatkan badan sebelum menyambut ramadan...amin
ni nak view gambo masa malam gala siti 3 minggu lepas...bluwekkk...huh giler basi..
tapi nak letak gak..best gilerrr...walaupun diselangselikan dengan persembahan student uitm sebab konsert nih KOLABORASI antara Siti Nurhaliza Production dengan Uitm..contohnya baju yang siti pakai direka oleh pelajar dari fakulti fesyen...ha camtu la..lega gak dia buat kat Shah Alam kalau KL masakkkk...kan masa tuh ade perhimpunan BERSIH..
meh la layan gambo malas nak taip ..



Datuk K bawak siti naik moto masuk dewan...kelassss


paling gempak...persembahan Amy Search



tunggu punya tunggu siti x muncul gak masa dah nak balik tu.
amek gambo ngan giant poster pun jadik la kan kan


nih paling beshh...budak hensem nih telanggo aku...aku pun jerit la..pastu dia mintak sory.
.pastu masa dia mintak sory tu baru aku perasan lor anak tiri siti ..wah..trus laju tangan snap...haaaaa...


haaa... no sorang lagi..anas kot nama dia..aku siap suh dia berenti nak snapp...
tq sebab melayan hehehe

me!!

habis daaa...


warna tema SimplySiti


last skali terperasan Moto Besau Datuk K
parking chantekkk tepi dewan...
ramai x perasaan..bila aku dah tenggek kat moto
baru diorg sebuk nak posing gak bila perasaan no plat
KCT1...kelas ko siti..

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea