Thursday, April 26, 2012

Crazy APRIL!!!

Posted by cinda at 8:56 PM
Reactions: 
Hactic april...
rasa x sabar sungguh nak kuar dari bulan april...
dari awal bulan sampai nak ke hujung hujung nih..mmg banyak sugguh tenaga aku kuar...
Alhamdulillah semalam hadap buat tart org tempah..nak kul 1 gak la nak mengabiskan..
ari ni pulak (Jumaat) opis plan nak wat hi-tea..
petang ni pulak my mum in law datang..sebab nak attand sedara nikah kat mesejid..x tau mesjid yg mana
sabtu diorg langsung pulak nasib baik kat dewan depan umah jer..














Alhamdulillah ...siap jugak..

 100 biji jer..

 poster untuk hi-tea dah naik semalam..

 ni buat masa sambutan birthday polkadot..beli bekas tart baru yg paling kecik..
teruja nak buat yang chomell2..nih

 comel kan.kan...bajet ngap terus masuk molot... 



 ni prepare tuk post party..kerlasss...siap ada post party gitewww...
depa wat kat opis jer topping tuh...

ade org berkenan ngan i punya hasil tangan...hikhik


hahahahahaha....siannnns sunggguhhhh blackie..xde saper nak layan....akhinya membongkang jer kerje dia...

1 comment:

  1. ala kak nadi, aritu xdpt nak rase cheese tart akk..huu..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea