Monday, April 16, 2012

Midvalley

Posted by cinda at 5:53 PM
Reactions: 
Salam Jumaat..
sekelip mata berjumpa balik dengan penghulu segala hari...
aktiviti masih penuh insyalllah sampai akhir april ni..
esok nak p rumah pokde kat shah alam..
ahad nak ke Cyberjaya ada Karnival Dasar for MOF
Isnin nak p jemput adik kat airport..

Rabu lepas public holiday my bos dok ajak kuar..
misinyer nak survey barang untuk orang bersara
sampai Midvalley terus carik makan dulu..lapoo


makan di sini...heaven sangatt




 kuar ngan orang bujang terasa macam i bujang pulok..kihkih.






 butter prawn rasa dia unik..puas dok kaji ngan cik masyi..

 ikan stim ni pon sodapp..cuma kalau dia letak lemon lagi best kot
limau kasturi buat kuah pahit ler...

 nyum nyum..besau besau udangnyerr...

.
abis makan..sopin sopin skit..survey hadiah..petang sikit terus gerak Alamanda dengan misi nak main bowling...
sampai orang penuh..buh nama tunggu q terus lepak Old Town jap..



kul 8 baru gerak balik..diorang singgah umah jap main main ngan Blackie
pastu bawak diorg makan kat bawah umah aku...
esoknya longlai nak p opis...

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea