Wednesday, May 16, 2012

Random pic

Posted by cinda at 7:01 PM
Reactions: 

salam khamis....
pepagi ni dah datang mood sentap!!
semalam aku coti..padahal lupa aku kaunter..
maka bertempik la makcik Kelly Eng tu yek..
takpe bagi aku all day pun aku ok jer..bukan susah nau pun ...

jadik mulakan mood baik dengan hapdate blog..
semalam baru sudah cat bilik..yehhh...ari ni nak pasang langsir baru pulak...ngehngeh..

terpikat ngan warna biru turquoise..tapi xde la pulak cat warna tu..

wah..best betul budak itam legam ni landing kat katil baru...



 Ni masa Perhimpunan Hari Pekerja
dapat satu set pakaian dari Adidas..n kasut sekali ..trimass MOF

 3 hari join Kursus Protokol Dan Etiket
seronok sangat...sebab penceramah suka buat lawak dan ada isi dalam suma penyampaian
dan yang penting...hansem kan kan...tapi yang takutnya dia pandai telek orang..bahaya sampai takutla nak tanya...

 Cara penyusunan cultenary..untuk makan cara orang Eropah dan Org Amerika...tak sama tau...

sabtu petang repeat lagi pi makan kat Ana Ikan Bakar Petai
kena p awal sebab sentiasa ramai orang..

 must try!!!
Sata dia sebijik macam kat Terengganu..sedapp..
4 ketul rm2

 sotong tepung pun sedapp...(aku mmg semua sedap...bab makan janganla banyak komen kan..rezeki)
kalau asik x sedap jer..balik masak sendiri la...

 Pari bakar petai..tapi bau petai dia potong la pulak...kuat sangat..

muka musti happy sebab xyah masak..
ni dalam pukul 6 petang pun org dah ramai..



tengah tunggu makcik ni balik dari Korea...dok pesan kain pasang dari sana
hehehe..bila la nak melaram jubah dari mekah..rasa x sesuai pulak pakai p opis..

2 comments:

  1. kak, cantiknye bilik atas skali tu.. designnye lebih kurg cmtu ker kak..? wah3.. kretip la akk ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha.sue..xde la nak dapat cam gambo tu..berangan atas screen buley la...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea