Monday, September 10, 2012

Saki baki gambar raya...

Posted by cinda at 2:21 AM
Reactions: 
eh..dah nak abis raya...harus habiskan gambar stok raya cecepat kalau x memang dah xde mood ler...
sebenarnya x baper seronok..sebab tak puas jalan beraya..mana taknyer..kejenya asik memasakkk jer..sebab orang tak putus datang..maklum ler my parent dua dua sulong..jadik ramai sedara mara datang ..

yang aku pulak xde mood en suami raya kedua dah naik kerja..huhuhuhu...
jadik beraya seadanyerr la...

 kawan adik dari melaka n kedah mai makan tengahari

 beraya ke rumah pakcik den...

 raya ketiga celebrate birthday mamat hansome nih...

 first time beli kek Baskin Robbins...sedapp sangattt
first plan nak bli Secret Recepi tapi biasalah musim raya lori xleh jalan angkut kek..makan xde stok untuk sejibik kek tapi berbaloi BR nih...tapi mahal sikit dari SR


 dah tak ingat raya ke berapa tah..ada kenduri kawin..
pas g kenduri baru rasa nak jalan beraya tu pun berenpat jer ngan mak...g umah BFF mak..layan jer la..

 sebelah tu banjir...cian pengantin terpaksa redah lecak..

 Mood beraya dikandang rusa..lembu...kambing..hehehe kau ada..hahaha
p jalan rumah mak sedara kat sengkang,Muar..first time kot aku p umah dia..terkejut jugak la..
dari depan rumah sampai sekeliling tak ubah macam zoo suma ada...
Rusa,lembu,kambing.ayam,landak
rajin tol sepupu aku bisnes..rusa tu harga dia RM4000 sekor tu kalau besar lagi naik lagi harga dia

 putih suci jer lembu-lembu tu...tak tau baka per...

 masa aku dok sibuk posing ni..memekak la si kambing-kambing dlm kandang tuh...


 Shomel kann...

 ha ni la yang paling bising skali...kuat pulak tu..dah amek gambar dia baru senyap..hahahaha
ganaz muka..macam gangster


 dalam rumah pulak diorg bela burung..ikan 
burung nih pandai cakap tau...nyaringgg sangat suara..kalau leh nyanyi leh wat album..kalah ziana



2 comments:

  1. tak tahan ayat yg last tu..
    boleh wat album.. kalah ziana ye!!

    ReplyDelete
  2. huwaaa,, kangdang kambing,,fevret...!!!

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea