Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Posted by cinda at 8:03 PM
Reactions: 
Tarikh cantik sangatt!!
tapi apa aku buat pada tarikh ni...




dengan takde sominyer..tengahari pun makan ni jerrr...





cer teka..cer teka...







 kihkihkih...pestime dalam hidup p services keta sengsorang..sebelum ni pun x pernah ikut p service pon
konon nak mencabar diri..ok whatt...senang giler..
en somi tak tau nih...tapi dah tengok millage keta dah ngam ngam nak kena services
pastu ternampak pusat service honda ni baru bukak kat bangi
oh yer sesape nak service keta honda sila ke alamat kat bawah ni

@ Tmn. Industri Selaman, Section 10, Bandar Baru Bangi.
dekat dengan warta bangi
 Call@03-89250714

baru bukak awal bulan disember 
aku just walk in tak appointment pun
komen aku service sangat tiptop tak tau la kot baru bukak kan..dalam sejam setengah dah siap
yang kelakar masa dah siap service dia follow sampai keta pastu terpacak macam guard tepi keta tunggu aku blah..ek ke mmg mcm tuh..hahaha peghakk btull

tu jer kejadian yg berlaku kat aku pada 12.12.12
just new experiance for me la


* motip buat baik kat en somi sebab nak mintak tambah elaun nak settlekan hutang ai kat opis...huaahua



0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea