Monday, December 3, 2012

Anugerah AIM

Posted by cinda at 10:57 PM
Reactions: 

Salam selasa uolsss...
banyak entry yang nak di publish nih..tapi tahap kemalasan kira masih berbaki jadi akan ada banyak enrtry tertangguh..in shaa Allah

haissshhh..memang  xde mood nak update sebab aku dah tak boleh upload gambar bebanyak sebab dah overload..kena resize gambar baru boleh add photo..itulah kelemahan aku..bab bab nak edit nih tak masuk kepala lah...

ok sebenarnya nak citer dua minggu lepas akak opismate offer tiket Anugerah AIM nih kat aku..
maka laju lah terima tiket ni terus gitau kt husband n dia ok jer..sasalah dia satu jer..sebab dia tak suka crouded2 nih..jadik majlis lum abis kitaorg dah chowww



tunggu artis lalu red carpet


dapat tempat VIP..bebetul depan stage..clear bijik mata..

majlis belum abis..jadik kawasan clear lor..

siti yang cantik seperti biasa



3 comments:

  1. kak...tak nampak pun akak aritu...kalu x..boleh jerit dari umah...kak nadiiiii!!!!...afundi NADI...hahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea