Wednesday, December 5, 2012

Dinner@RoyaleBintang Curve

Posted by cinda at 7:46 PM
Reactions: 

Alkisah sabtu lepas dok keluar berjimba dari pagi santak malam dengan my friends. Pantang dapat kereta laju je akal nak merayap..patut la hati ni tuhan tak bukak nak beli kereta sebab aku kalau ada kereta memang akan tak lekat kat rumah la jawapnyerr..huh memang ada hikmah.

pastu esoknyer en laling ajak makan luar..ikut la walau badan macam malas nak gerak sebab sok nak keje..
tapi aku tak masak ahad tu sian pulak.kebetulan tempat yang disebut nyer The Curve harus cepat2 salin baju hehehehe..nak nak.. my laling teringin nak makan kat hotel katernyerr...



 tempat ni betul2 depan Marce kat pintu masuk hotel Royal Bintang tapi kat terrace yang penuh ngan restoran tu. 

nak kata puas hati tak gak sebab tak banyak pilihan pun..adalah 5 stall termasuk bbq
cuma lokasi dia santai boleh tengok liveband

 ambik dessert dulu..

 pastu pilih ape nak di bakar...laki ai amek ciput jerrr..
dia kalau makan kat mana hotel pun memang tak bersungguh makan..rugi kalau bawak dia..
kalau aku pulak seboleh boleh suma nak rasa..nanti aku review apa aku makan masa duk hotel masa kursus kat PD ari tu..sampai kena tegur..badan kecik tapi kuat makan..heheheheh

 ni aku punya sikit gak la..sebab malu nak amek banyak
kambing, lembu, ayam dalam satu pinggan
husband aku makan laju benau tak sempat nak snap dah licin..menu lain ada nasi goreng, rojak sotong, mee kari, tauhu bakar

 dah abis makan berat ubah tempat lepak kat depan pulak makan ringan ringan sambil tengok liveband

last walaupun dah kenyang amek mee kari 
lum kul 10 dah chow balik hahaha..sempat tinjau Mango n Charles keith jer...
huhu misi nak cari kasut tak tercapai lagi...

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea