Tuesday, March 12, 2013

Langkawi 2013

Posted by cinda at 1:08 AM
Reactions: 

Tarik napas jap....

haluuu..seperti biasa tak de idea nak merepek meraban..sebab kepala sesak dengan kerja yang menimbun
tapi nak jugak meluangkan masa sambil buat senaman muka..bukak belog...intai belog orang jap..

terus nak buat entry berlapuk..citer dah suam kuku sibuk nak gebang kat orang..
Pergi Langkawi bersama keluarga akhir bulan..dengan meninggalkan sang suami dengan niat nak enjoy dengan adik beradik sambil bawak atuk tercinta meneroka dunia yang mungkin tak tercapai dik akal atukmak ku..

Bila atukku naik kapalterbang setelah 28 tahun tak naik..hehehe..(last naik tahun 1985 pergi haji...
compem rasa teruja kan kan..siap request nak duk kat tingkap...ahak..


 Tokmak..ready nak explore pulau..cayalahhh



chenang 7.15a.m




 fesyen tudung kirai...ada brann..????


 power tak..tokmak 78 tahun leh naik bukit n sampai kat dayang Bunting ni..aku pun semmputtt

tokmak puas teroka 3 unsur alam sepanjang trip ni

#berada diawanan dalam cuaca buruk selama sejam
#berada dilautan menyusur tiga pulau dalam hujan renyai
#hampir satu langkawi diteroka 

syabas tokmak.!!!!..






diakhiri dengan gambo poyo 
konon bermaditasi


#ingatan pada diri dahdah lah tu pakai t-shirt misai

*mengeletik n tak sabar   nak pergi next vacation...










tata..

3 comments:

  1. haha.. lawa la pulak pict2 akk neh..ahahai.. lagi2 tang baju akk ngn kak nelly... ahaha..

    ReplyDelete
  2. gambo last tu hidung terangkat skit haha.. nice la kak...teringat kenangan di langkawi :D

    ReplyDelete
  3. cayalah.. tokmak.
    bersemangat wajar..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea