Sunday, March 3, 2013

Pasar Ikan, Medan

Posted by cinda at 11:06 PM
Reactions: 
After check in hotel kedua berdekatan dengan Pasar Ikan
n rehat rehat jap..terus siap siap sebab teruja nak shopping di Pasar Ikan kira syurga wanita lah ni
kami meilih naik motor atau becha..sebab nampak macam best..

ghupanyer tercatit kenangan pahit di Medan
apabila dalam perjalanan ke Pasar Ikan dengan menaiki Motor/becha
hanphone ditangan aku sikit lagi di sebat oleh perampok atau kat Malaysia kita panggil peragut
mungkin sebab terkejut aku tarik balik hanphone tu..jadi selamat lah walaupun jantung bagai nak gugur 
tetiba mood nak shopping kat pasar ikan terus down..

sempatlah pakcik yang bawak motor jerit kat pak polisi tepi jalan tapi peragut tu terus pecut ,
pak motor tu terus tenteramkan aku n husband suh duduk ambik nafas jap.mengeletar kaki hanya tuhan je tau...jadi dinasihatkan kalau nak naik motor ni biar lelaki di luar perempuan duk dalam..pastu jangan nak snap2 sebab kejadian ragut ni selalu berlaku..

kawasan panas yang paling selalu berlaku dekat Medan Mall tu pun orang2 kat Pasar Ikan bagitau..

ni lah ghupa motor/becha yang kami naik
sekali naik Rp 15000 (rm 4.50)

snap snap sebelum kejadian ragut tu huhuhu


huhh...hilang rasa takut bila pemandangan kain lace terbentang luas depan mata..haaaha
dasar perempuan...


 huaaaa....germm tengok lace dia..chantekkk banget...
aku banyak sambar yang kat atas kepala tuhh...

ni pun aku sambar sampai 3 helai....





Pasar ikan ni tak sehebat Pasar baru kat bandung tu...
pada aku kain lace jer yang memikat hati lain biasa biasa jer.. tak taulah orang lain
tudung pun langsung tak menarik sebab kalau pakai sejibik mcm orang endon...hahaha

1 comment:

  1. kepada Cik Anon saya menginap di Swiss Belin..memang dekat dengan pasar ikan..cuma terperosok dengan deretan kedai kedai

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea