Wednesday, February 12, 2014

CNY: Outing day 2

Posted by cinda at 10:02 PM
Reactions: 
 Layan hari kedua dulu la ek...

Betapa full dan pack masa aku kat kampung...rasanya kalau cuti seminggu baru puas kot...
menggila la lepas ni cuti raya aku...

bulan tiga ni cuti skolah dah dibooking siap2 mak mak orang ni..nak berkubang kat Wonderland Melaka...adehhhh...

Penat hari jumaat masa Reunion tak hilang...sabtu kitaorang dah plan nak menjengkit(bahasa org Muo maksud merayap) ke Melaka ke rumah si Arfah...geng sekolah yang dah lama duk Melaka...

Dalam Kul 3.30 kitaorang gerak dari Muo..memula nak naik satu keta...tapi bila disusun atur..hahaha dah macam sardin dah diorg...naik keta aku jerr....

Plannya lepas pergi rumah Arfah..malam kitaorang nak menjengah Uptown Melaka si Naha menuaga baju kat situ....dah la suma kaki soping...


 hahaha..kelakar diorang ni...masa reunion suma tak bawak anak...masuk hari kedua..mak mak diorg dah malas nak jaga..haha..jadi berangkutlah beramai ramai....

sampai  rumah si Arfah kat kul 4 dahh
terus perut rasa lapo....perhhh sedap dapat makan KFC ....tak pandang kiri kanan dah

Arpah dah siap2 nak folow kitaorang jumpa geng kat Mahkota



Jumpa si Naha ...kelakar lah..masa kat rumah arfah duk tengok album dia..nampaklah nama anak sulung dia...ehh mcm kenal jer nama tu...ghupanya dia letak nama mamat ni kat anak dia..hahahaha...minatlah tu masa skolah...nama si naha ni Nasrul Hakim....

benggang jer si Naha..belinya idak.. posing lebihhh

Generasi kedua tengah sedapp layan McD

generasi mak mak hahaha...

Enjoy sangat....sampai Muo dah kul 1230 malam...huaaaa....esoknya pepagi lagi aku dah ada date ngan kawan skolah rendah pulakkkk

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea