Thursday, February 13, 2014

CNY: Outing day 3

Posted by cinda at 7:07 PM
Reactions: 
Actually member aku si Ayu ni dah booking nak jumpa hari kedua CNY tapi aku takut aku balik lambat dari Melaka jadi terus plan raya ke tiga jer..

Dia pun plan nak g Wetland Batu Pahat ngan mak sedara ...sian pulak..rindu katanyerr...hahahaha

Janji tunggu tepi jalan jerr...sbb member aku nak naik aku..kitaorang naik dua keta..pergi ngan maksu Ayu skali....


 punya lama tunggu..jem katanya...tak habislah berselfie...

 selfie banyak2 hantar kat group wasap..hahahah

 Kami berdua dibesarkan oleh atuk kat kampung...rumah atuk Ayu kat belakang rumah atuk aku jer...
kami berpisah bila memasing masuk sekolah menengah..bila mak memasing take over nak membela pulak...dari zaman mak kami anak dara dah berkawan sampailah tiba zaman kitaorang..n sampailah sekarang....

 hahahha...ni masa pagi raya....

 pun pagi Raya...Ya Allah best nyer kenangan raya zaman kecik dulu......benda yang takkan berulang lagi dalam hidupp

 haha aku malas nak mandi...

 Wetland Batu pahat ni kira forst time la aku pegi..besar jugak tempat ni...masuk kalau hari biasa rm10 jer..tapi kalau musim cuti or raya harga naik rm 15 seorang...

 bila diorang bukak ombak...happy la...

 dah dekat kul 930 mlm baru sampai Muar...terus ke Sabak Aur tuk makan malam

 Enjoy seharian dapat habiskan masa....

Alhamudulillah..happy dapat habiskan masa bersama....
thamx tu Ayu sebab belanja makan....

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea