Wednesday, February 5, 2014

jejak kasih kali keberapa ek???

Posted by cinda at 9:18 PM
Reactions: 
Salam khamis suma....

siri jejak kasih masih berlangsung dalam hidup aku..
walaupun 4 hari cuti raya cina aku fully booked...giler kentangg!!

ni semalam member masa kat taman...takleh nak delay...nak jumpa gak...
dia carik aku dari bulan 10 kot..hahaha....baru tuko keje kat bank kat Diplomatik

dia call aku mmg tak berangkat...mana taknyer guna tepon opis...comfirm mmg aku ingat bank..nak citer pasal insuran..hoii malasss....




 budak tiga nama....Azmiah Zar'ah Azimah
yang belakang bisnes partner aku

 taulah bos...dok selfie kat dalam bank...adehhhhh

 member merempit...member p dating...eh banyak xtviti bersama..
skrang kaki drag minah ni

 bisnes women berjaya...cakap jer nak apa suma dia jual...

sama sama p kerja The Store dulu....hahaha...beli gincu sebatang share2 hahahaha

selepas bertapak kat Putrajaya ni 8 tahun ...baru dapat geng....satu skolah

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea