Wednesday, June 25, 2014

Mood nak menghias rumah nak raya ni

Posted by cinda at 1:25 AM
Reactions: 
Salam Petang uolllsssss....
Rasa tak sabar ngak menyambut puasa kan....

tengah duduk duduk ni asyik teringat rumah...
bila kat opis rasa tak sabar nak balik...nak kemas sana kemas sini...kononnya lah...
bila dah tiba rumah...hampehhh...malassssss gilerrrrr...

Korang mesti dah plan memacamkan tema raya lah...nak tukar itu ..ini...
aku takde tukar apa pun...takde bajet..huaaaaa....

Langsir pun cilok mak aku punya...huaaaa lagiii...


 dah bosan kot dengan meja makan ni....dah sepuluh tahun guna...tapi umur dia dah 12 tahun...suami beli masa dia bujang lagi...dari Ikea...bila pergi ikea model ni masih ada hokehhhh.....cermin belakang tu pun dari Ikea....gatal jer rasa nak tukar....

 bila datang mood ...baru tetiba rumah penuh cahaya lilin....
bekas kayu dalam lilin tu beli kat SSF..

 rasa menyesal sangat cat dinding tu dengan colour purple..konon colour faveret...
habis gelap rumah...kerusi tu nampak jer ok dalam gambar..sebenornya kiri kanan dah habis kena cakar si Blackie...sadissssss
Frame tulisan kufi tu adik lelaki aku buat...tapi frame aku beli kat Ikea jerrr...


 Meja kopi ni pun dah bosan tahap gaban...nampak jer elok...satu kaki dah patah kihkih....
ajer ganas tuan rumah....


dah kering idea nak susun atur rumah ni....dah tak boleh nak pusing kemana pun...



1 comment:

  1. wah cantiknya rumah...susunan pun terbaek. Tapi ye la...kadang-kadang seronok juga kalau tukar susun atur semula after beberapa bulan kan? Rasa macam pindah ke rumah baru.

    Oh ye...saya ada jual table runner yang sangat cantik dan nampak mewah je, diperbuat dari kain satin yang berkualiti. Memang sesuai sangatlah untuk raya ni...

    Boleh lawat ke belog saya ye....

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea