Monday, June 16, 2014

Minggu yang melelahkan

Posted by cinda at 6:07 PM
Reactions: 

SalamSelasa

Larat lagi nak pergi kerja pagi ni
Alhamdulillah Allah masuh beri kesihatan yang baik...amin
tapi silap sendiri semua kerja nak sapu..

bermula rabu lepas..pergi cari hadiah turun KL secara last minute
Khamis jamuan Kelab
disulam dengan overtime selepas kerja....ok




ni kejadian minggu lepas...Sabtu ahad dipujuk rayu menolong di padang sebagai urussetia...

yes...SAYA TIDAK RETI MENOLAK


Budak sue dapat emas bagi acara Lompat Jauh....syabassss sue

 Puan Aina pun dapat balun tempat ke 3 acara jalan kaki vateren ..hoyehhhh

yeyyy...Lan dapat tepat ke dua bagi acara lontar peluru



Tiba padang dalam pukul 9 pagi...tolong apa yang patut...yang penting bagi sokongan pada team Catalys...happy gak sebab budak Miera ada...hehehehe...

Aku join sampai tengahari jer...lepas tu bergegas pulak ke pejabat...sbb nak buat OT...kihkih

Tolong team GST siapkan folder...


Malam sabtu ...juga DIPUJUK RAYU kalau tak PUTUS KAWAN
diminta secara bidan terjun sebagai GADIS PELIKAT katanya...
hehehe..tergelak sendiri...ye saya tahu saya tiada talent kearah itu...
maklum dan sedar tentang USIA







Selesai tugas saya dari pagi sampai malam....
aminnnnn


0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea