Monday, February 21, 2011

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa

Posted by cinda at 6:45 PM
Reactions: 



  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe >>>DONE
  2. Korang kene jadi follower aku(wacanaku2009) , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.>>>DONE
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa" , letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...>>>DONE
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau


5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ini >>>DONE

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea