Wednesday, August 15, 2012

Berbuka di Laman Perdana Putrajaya

Posted by cinda at 8:31 PM
Reactions: 
salam..
dah ujung ujung puasa mari lah kita ronda2 cari kedai untuk nak berbuka...
semalam plan asal nak makan kat Umai..bila dah sampai ala-carte xde..bufet pulak penuh..
terus gerak ke masjid..g food court kat bawah tu..sampai sampai jem la pulak, sure penuh..
terus laki aku drive kuar .masa kuar tuh nampak lama perdana ada niaga rupanya..org pun x bape ramai
terus cari parking..fuhh lege..jadik sesapa yg masih berkampung di putrajaya tuh singgah2 la berbuka kat sini yerr..
ngam2 sampai kul 7 jadik sambil order suma tunggu kejap terus buka..alhamdulillah

 Bandung special ngan tembikai..

 popiah..sedapp

teringin nak makan western.sbb kt umah dah masak nasi n ada asam pedas daging member bagi...
en suami order nasi ngan tomyam..sedap gak la tomyam dia..

balik terus keluarkan bahan nak buat tart tempahan puan rusmina...perhhh nak ngabiskan nya mata sampai dah tetutup separuh la...maka gagal lagi nak berkemas baju masuk beg...

 buat 100 biji saiz kecik..

hahaha..x menjadi babyblue n baby pink...menyala nyala la pulak warna dia..

4 comments:

  1. SO FAR pd aq boleh tahan gk la mkn kt laman perdana.sedap gak la..dh beberapa kali mkn ctu.harga pun ok

    ReplyDelete
  2. huh!! bandung special tu buat i terliur di sini.gluupp!!

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea