Monday, August 13, 2012

cara berbuka dengan mr busy-busy

Posted by cinda at 1:58 AM
Reactions: 

Ni lah kalau dapat berbuka sama-sama pun..sama jer...

 1'st  berbuka

 ngadap bende alah ni sampai org bang maghrib (ngadap keje buka fb hokeh...)

buka kat Rasa jer...
tempayaki beff  n asam pedas..


 2nd berbuka


see...muka ketat!!

@Bumbu Desa Alamanda


tetiba petang nih call pastu sibuk tanya ape u belum beli lagik...hoyehhh...tawaran masih dibuka ghupanya..
huhuhu ligat otak berpk..ahahhhh!!!!

9 comments:

  1. Salam Bumbu Desa ni ada kat Alamanda ke?
    macam ayam penyet yea...
    sedap dan nampak menarik...

    ReplyDelete
  2. nasi dia dalam bekas tu la..menarik ! hihih

    ReplyDelete
  3. salam zaidalifah: yup Bumbu kat Alamanda..tapi sy lebih prefer wong solo..
    sue: order ala carte jer...tapi akak makan kat cawangan kt curve lagi best

    ReplyDelete
  4. ye ker.. humm .. kak.. sue tag akk join segmen ni ye...
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

    ReplyDelete
  5. kt d curve lg sedap ke kak?? nak try kt ctu la hikss

    ReplyDelete
  6. wanie..presentation dia kot cantik kt curve tu..tapi restoran indon ni jgn la makan bila dah malam..sejuk benau lauk dia..malas bebeno dia nak panaskan...

    ReplyDelete
  7. meriah tul,, alhamdulillah d malaysia ni masih aman,senang dapat makanan dan aman damai,,

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea