Thursday, November 22, 2012

AliCafe@Taipan USJ

Posted by cinda at 11:35 PM
Reactions: 



salam Jumaat...haishhh..kejap dah jumaat...dah nak jumpa cuti balik..
masa berlalu pantas tup tup dah nak akhir tahun..eh.dah nak anniversary balik...
actually pergi Alicafe ni masa cuti celambelum(ayat org muo ek)...susah nak dating ngan en laling nih..bila dapat cuti dua dua..tak kira kena dating gak...

Alkisah sebelum melantak kat AliC nih kami dok beraund Midvalley dulu..kononnya nak lepas gian makan asam laksa kat foodcourt..pegi pegi tgh renovation lak..nak tengok wayang cam xde citer besh pun..pusing punya pusing singgah carefour jap..wah rasa kagum masuk care4 Mvalley nih sebab konsep yg berbeza dari yg lain




Carefour Midvalley
nampak kerlasss sebab lain dr yg lain




tengok gambo orang tak ikhlas ambik..huhh kabur..
aku amek gambo kt bawah tu clear jerr..



suasana yang selesa luas n menarik

set ni sebenarnya for 4 person dengan harga rm65.00 rasanya
memang berbaloi

nilah siakap tomyam yg aku nak rasa sangat..sanggup order utk 4 person sebab kalau order ikan jer dah harga rm39.90 baik ambik set..hahaha leh tapau




pegi time perut betul2 lapar..baru sedapp

sejag ais lemon tea...dah abiskan separuh jer...


* Duk lalu nak g tandas..nampak kat wall penuh gambar Hamis Jalikha..nak ambik gamba segan pulak
ni pun teruja pergi sebab dia dok peromote ler...

sekian ditaja oleh Power Root...

Alamat: 
Jalan USJ 10/1, Taipan Business Centre
47620 Subang Jaya, selangor
TEL: 03-80119142

1 comment:

  1. kak, murahla klw harga set tu.. mcm kenyang je.. next time bole p...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea