Wednesday, November 7, 2012

Sophie Paris

Posted by cinda at 11:04 PM
Reactions: 

kalau ingin mengetahui lebih lanjut boleh layari terus Sophieparis.com.my

dengan hanya bermodal serendah RM15.00 seumur hidup
dengan rasminya tuan kedaung telah menjadi ahli keluarga Sophieparis...



berkenaan tajuk entry ni...saya dengan sahnya telah menyertai syarikat yang semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia iaitu Sophie Paris London yang baru saja launch di Malaysia awal januari lalu

dengan konsep perniagaannya


Maka tarikan utamanya adalah kaum hawa..sambil shopping sambil menambah pendapatan..seronok kan?






 pejabat utama (HQ) terletak di Petaling Jaya bersebelahan Amcorp Mall
Catalog akan keluar setiap 45 hari bekerja



 bila dah tengok ngan mata kepala sendiri baru puas hati sebab material setiap baju sangat cantik

 banyak pilihan..rambang mata jadinya


 Ada kaunter tester leh feeling feeling cinderella tau...


 berbagai pilihan barangan..sesuai untuk dibuat hantaran bertunang atau perkahwinan juga sebagai gift

 My leader...walaupun lelaki tu yang istimewanya
see banyak ahli baru perlu didaftarkan..cepat cepat!!
gelombangnya akan bermula....

 Duta Sophieparis...Fafau

 ruang yang luas dan exclusive sekali


 memilih tema warna yang dekat dihati wanita..auwwwww


 time to make a payment

 ambik no giliran dulu ya..sampai nombor anda naik

* Model *


 Kami dah...anda bila lagi????
sila email atau tinggalkan komen kalau berminat tau...


Tak rugi pun kalau jadi ahli RM15.00 seumur hidup dan anda bebas menbeli belah dengan diskaun 20% sebagai ahli....
Cawangan Sophieparis di luar negara




2 comments:

  1. Suspen je.. ingtkan akk p london td.. hehe..
    cantik2 la.. nanti i nak p jugak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tajuk entry kena gempak..hahaha..mana tau kena meeting kat paris nanti..hahahah

      Delete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea