Tuesday, February 5, 2013

Bisnes Candy Buffet

Posted by cinda at 7:18 PM
Reactions: 
Salam Februari semua..wooohooo...
owhh februari be nice to me ehekkk....
Actually verangan nak buat bisnes candy buffet ni baru jer muncul  dan terniat di hati
tapi tuhan punya kuasa...mcm disorong bantal tetiba ada makhluk allah ni bertanya dan menyampai hajat ingin khidmat aku untuk CB perkahwinan dia..In sya Allah. tak tau mana datang tetiba dia teringat kat aku pulak..tulah nak jadi cerita kan..




Ni Candy Buffet kat umah mektam suami aku masa kenduri anak dia Januari lepas
pada aku sangat simple and tak terlalu detail dia punya kemasan cuma mungkin pemilihan warna tu yang membangkitkan kecomelan dia kot.

 tak sempat pulak tanya bape cost yang di charge untuk CB yang simple ni
sebab aku dengar citer ada yang charge hampir 1K untuk CB ni

Kalau tanya kat aku..aku boleh jer ikut pada kemampuan orang contoh kalau dia kata nak CB dalam harga rm300.00 kita cubalah arrange tuk harga tu. jangan pulak orang tu nak espect yang grand sedangkan dia mampu bayar takat tu...tapi sebenarnya ikut kreativiti lah..kengkadang cost murah pun kita boleh grandkan..banyak material kat luar tu yang harga murah n cantik cantik kan...







#Semoga niat hati ini dimudahkan allah in sya Allah..

3 comments:

  1. okay sy gune tuto ini utk buat ruangan 'gosip' kat blog saya tu --> http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/04/shoutbox-adalah-suatu-widget-yang.html :)

    akak kena pndai2 ubah coding jugak k :)

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea