Thursday, February 28, 2013

Medan (hari kedua)

Posted by cinda at 6:47 PM
Reactions: 
Sambungan dari percutian saya ke Medan Indonesia...
Hari kedua lepas breakfast terus pack baju sebab nak ke hotel kedua..saje seja nak rasa hotel lain pulak
Hotel Swiss Belinn, Medan tapi not recomended..sebab tempat dia terperosok tapi dekat dengan Pasar Ikan lor..


breakfast kat Polonia Hotel..heheh ada nasi impit...sedapp

 bubur pun ado

#Mood Happy#shopping #Pasar Ikan


Dicadangkan kalau nak pergi Medan baiklah pergi pakej ke danau Toba/Brastagi
sebab bandar Medan ni kecik sangat pusing pusing situ jugak n tak banyak attraction
pun, bila tanya driver taxi pun dia cakap macam tu..


Check in Sweet Berlin pastu gerak ke Pasar Ikan

#Choww...mood bohsan malas nak upload banyak..tapi nanti kiter wat entry banyak banyak ek

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea