Thursday, January 24, 2013

kenduri kahwin@JB plus family day

Posted by cinda at 10:51 PM
Reactions: 
Actually kejadian berlaku pada minggu kedua Januari
kenduri kawin side husband di JB n abang ipo n kak ipo plan menginap sekali sebab seluruh keluarga pak Ucop dapat join. Jadi lepas kenduri terus check in kat Thirstle Hotel kat tengah bandaraya Johor.


 rombongan keluarga pak ucop 

 pergi dan balik ais cream BR ditaja kak ipo No.1

makanan tradisional kenduri kawin orang Johor




 biras *kak ipo *anak anak sedara

 with kak ipo no.5

 tersabotaj kak ipo No.1 heheh...

 Actually hubby punya sepupu ni hakim kat JB n duduk kat kuarter kerajaan
very classic majlis nyer..segan nak snapsnap sebab ramai orang 

 mungkin konsepnyer perkahwinan diraja dulu dulu

Tak sempat tunggu pengantin terus blah ke hotel memasing dah tak sanggup kepanasan




 eh *terpromote sudaaa*

 breakfast


 makan malam @ Singgah Selalu
Not recomanded about the prices




1 comment:

  1. menarik la.. kalau i tempah, tak bagi orang makan kot sebab comey2 jer sumer. hihihi

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea